14. Augusta 2021.

Evo koliko direktor “Grand” produkcije zaradi za mesec dana

Big Portal

Kako su preneli domaći mediji u pitanju su ogromne cifre, te se zbog toga odmah oglasila i “Grand produkcija” – demantovala navode i tom prilikom otkrili kolika je plata kreativnog direktora Saše Popovića.

“Naviknuti na činjenicu da godinama unazad nova sezona ‘Zvezda Granda’ okupira veliku pažnju javnosti, te da se svakog avgusta spekuliše na temu naših članova žirija, uz svo razumevanje medija, natpise na temu honorarara u našem takmičenju moramo oštro demantovati.

Astronomski iznosi koji se spominju kao honorarni za učešće u emisiji, aposutno ne odgovaraju istini, s obzirom na to da niko od članova žirija nema nikakav ugovor o dobijanju pomenutih iznosa, niti ih dobijaju.

Takođe, kako je “Grand” produkcija prodata, Saša Popović kao predsedavajući član žirija, radi kao kreativni direktor našeg takmičenja za šta inkasira honorar od 2.000 evra iliti 236.000 dinara koliko iznosi zvanični srednji kurs Narodne banke Srbije, što se može proveriti.

Sve ovo napominjemo kako se javnost ne bi dovodila u zabludu, te naši članovi žirija predstavljali kao neprofesionalci, koji se svađaju zbog visine nečijeg honorara, jer je reč o ljudima koji imaju ozbiljne karijere i mimo našeg takmicenja”, stoji u saopštenju.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare