Evo koje ime su Veljko i Bogdana odabrali za svoje prvo dijete - BIGportal.ba
Ex Yu

Evo koje ime su Veljko i Bogdana odabrali za svoje prvo dijete

Nasljednik folk zvijezde i njegova buduća žena Bogdana oko 10. juna sljedeće godine postaće roditelji, dok će svadbu decenije organizovati 24. novembra.

 Ljudi, ne znam šta da vam kažem, ostao sam bez riječi kada je ultrazvuk potvrdio da je moja vjerenica Bogdana trudna. Maštao sam o ovom danu, ne skidam osmijeh sa lica. Mnogo lijepih stvari sam doživio za ove 22 godine, ali ovo je najljepši osjećaj do sada. Otkako smo saznali lijepe vijesti, Bogdana i ja sijamo od sreće. Jedva čekamo da nam se bebica nasmiješi — iskren je budući tata Veljko.

https://www.instagram.com/p/B0LFpyzn23O/

Pol još ne zna, ali ako bude bio sin, Ražnatović zna koje ime će dati bebi.

 Ako bude sin, zvaće se Željko —odmah je odgovorio bokser, i dodao da je ovo tek početak, da Bogdana i on idu bar do petoro djece!

— Postaću mama! Ima li šta ljepše od toga? Beba će biti kruna Veljkove i moje ljubavi, koja je svakim danom sve jača — rekla je buduća majka.

https://www.instagram.com/p/Byx6XS7oy5M/

Bogdana je u četvrtoj nedjelji trudnoće, ali to je ne ometa da prione na posao oko pripremanja svadbe, koja je zakazana za 24. novembar.

— Presrećna sam, ovo je veoma lijepa vijest za moju porodicu. Radujem se. Bila sam u nevjerici kada mi je Veljko saopštio, a onda su se emocije miješale. Ne umijem da opišem ovaj osjećaj, još sam euforična. Snajku ću da pazim i mazim sada više nego inače, kako bi nam novi član stigao u veselju i radosti — napisala je Ceca na instagramu.

Alo.rs

Danas objavljeno

Srpska ljepotica oduševila javnost svojim izgledom: “Holivudske dive, spavate li mirno?”

Zeljka

“Dragi dida danas bi navršio 74 godine” – dirljiva poruka supruge Olivera Dragojevića

Zeljka

Đani sa dugom kovrdžavom kosom?!

Vanja A

Ostavite komentar