Evo ko će glumiti kontroverznog Epstajna koji je "stvorio" Bitlse - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Evo ko će glumiti kontroverznog Epstajna koji je “stvorio” Bitlse

Glumac Džejkob Forčn-Lojd koji je glumio u tv seriji “Kraljičin gambit” trebalo bi da glumi pokojnog menadžera Bitlsa Brajana Epstajna.

Neautorizovana biografija Epštajna, koji je bio menadžer Bitlsa od 1962. do svoje smrti 1967. trebalo bi da počne da se snima ove godine u studiju Tvikenham na lokacijama u Londonu, Liverpulu i u Sjedinjenim Američkim Državama. Film će “prikazati Epštajnovu ulogu u kulturnoj revoluciji i kreativnoj eksploziji 1960-ih i njegovom značajnom, ali često podcenjivanom uticaju na pop muziku”, prenosi Headliner.

Osim što je vodio Bitlse, Epstajn je sarađivao i sa mnogim muzičarima, uključujući “Gerry and the Pacemakers”, Kilom Blek i “Billy J. Kramer and The Dakotas”. Umro je od slučajnog predoziranja drogom 1967. godine kada je imao samo 32 godine.

Govoreći o predstojećem filmu i izboru glumca, reditelj Akerlund je rekao:

“Veliki je izazov glumiti Epštajna, a Džejkob je savršen za tu ulogu. Harizmatičan je i mračan u isto vreme i uravnotežuje taj emocionalni raspon u kojem niste sigurni da li ste zaljubljeni u njega ili imate empatiju prema unutrašnjim previranjima njegovog lika. Niko ne bi mogao bolje da oživi Brajana.”

Forčn-Lojd je istim povodom izjavio:

“Velika je privilegija glumiti Brajana Epštajna, čoveka koji je izvršio tako važan i trajan kulturni uticaj, ali i koji se trudio da pronađe sigurno mesto u svetu kojem je pomogao da bude oblikovan. Bio je fascinantna osoba sa velikim talentom, ambicijom i hrabrošću i velika mi je čast što mi se pružila prilika da ga predstavljam. Džons je savršena osoba koja će ovu priču oživeti, njegovo delo je vizualno zapanjujuće i smelo. Jedva čekam da počnemo da radimo zajedno.”

Danas objavljeno

Dječak pogodio sa pola terena i uzeo 20.000$ (VIDEO)

Vanja A

Zbog vitiliga izgleda unikatno: Winnie Harlow još jednom oduševila svojim izgledom

Vanja A

Navala smrdibuba: Riješite se buba koje jurišaju u kuću

Vanja A

Ostavite komentar