Evo kakvo iznenađenje lijepa Nata priprema za Hanu - BIGportal.ba
Ex Yu

Evo kakvo iznenađenje lijepa Nata priprema za Hanu

Nataša Bekvalac je nedavno priredila bajkovitu proslavu drugog rođendana svojoj kćerki Katji, a sada je sumirala i utiske o istoj.

– Ovu žurku ću pamtiti po ljubavi, naravno, ali i divnoj energiji i željama koje smo dobili od zvanica. Takođe, duboko u memoriji ostaće mi Katjina euforija. Uvijek se sa velikom radošću odnosim prema rođendanima svojih kćerki, a budući da je Hana tinejdžerka i da sve manje mogu da se miješam u njene izbore, odlučila sam da Katji priredim bajkovitu proslavu. Bilo je puno djece, mojih prijatelja i bliskih ljudi i mogu da kažem da smo i mi veliki podjednako uživali – ispričala je pjevačica za Story, dodajući da se oko organizacije savjetovala sa sestrama Kristinom i Draganom.– Za ovakve prilike uvijek angažujemo najbolje i suština nam je bitnija od forme. Igraonica u kojoj smo slavili sama po sebi nudi raznolik sadržaj, pa se djeca nisu sve vrijeme igrala sa animatorima. Na raspolaganju su im bili tobogani, lavirinti i sve ono što mališanima, hiperaktivnim poput Katje, privlači najviše pažnje.

Osim toga, Nataša već sada priprema još jednu proslavu, mnogo manju i intimniju.

– Održala sam nekoliko koncerata poslije onog u “Areni” i tako ćemo nastaviti do sredine marta kada ću sa svojim djevojčicama otputovati na mjesto gdje ćemo proslaviti Hanin rođendan. Uz torte i svjećice, pored mora, bose na plaži. Zaslužile smo.

Danas objavljeno

Aleksandra Prijović otkrila da li joj se promijenila cijena nastupa

Zeljka

Zorica Brunclik progovorila o sukobu sa Sašom Popovićem: “Samo sam ustala i otišla”

Zeljka

Zovu je srpska Brižit Bardo i vlasnica je najdužih nogu na estradi!

Zeljka

Ostavite komentar