Evo kako je počeo ESTRADNI RAT Karleuše i Seke Aleksić - BIGportal.ba
Ex Yu

Evo kako je počeo ESTRADNI RAT Karleuše i Seke Aleksić

Nije samo Ceca na meti opaski Jelene Karleuše.

Popularna balkanska zvezda Jelena Karleuša poznata je po svom britkom jeziku, ali i opaskama koje iznosi na račun svojih koleginica. Baš te opaske dovele su do estradnog “rata” i sa pevačicom Sekom Aleksić davne 2006. godine kada je Seka Aleksić tek zakoračila na srpsku estradnu scenu.

Naime, za jedan nedeljnik Karleuša je tada Aleksićevu nazvala “mečkom koja nosi fejk Luj Viton”.

Tako su krenule međusobne prozivke između ove dve pevačice, koje su trajale godinama. Promenile su ih uloge majki, kada su odlučile da spuste loptu i posvete se svojim porodicama umesto međusobnom prepucavanju.  

Vrhunac pomirenja trebalo je da usledi krajem 2012. godine, kada je snimljena “skrivena kamera” za jednu srpsku televiziju u kojoj je trebalo da se Seka Aleksić i Jelena Karleuša pomire, ali se to nije dogodilo.

Nakon svega, Seka Aleksić zaboravila je na sukob i Jelenu javno podržala kada su u medijima osvanula njene fotografije na kojima je potpuno naga.

– Bez obzira na sve! Treba imati u vidu da ova žena ima pre svega dvoje dece! Da je majka, ćerka, supruga… Ne stajte joj na muku! LJudski je – napisala je pre tri godine Seka Aleksić na svom instagram profilu.

Nakon toga, Jelena Karleuša više nije iznosila svoje stavove ni opaske na račun Aleksićeve.

Danas objavljeno

„Božiji čovek“, film o Svetom Nektariju, stigao u banjalučke bioskope

Zeljka

Glumac ispraćen uz omiljenu pjesmu, Nataša grcala u suzama. Nakon Bjelinog govora, svi SLOMNJENI

Vanja A

Senidah potpuno promijenila imidž

Vanja A

Ostavite komentar