Evo kako izgleda supruga Nikole Đurička - BIGportal.ba
Ex Yu

Evo kako izgleda supruga Nikole Đurička

Glumac Nikola Đuričko u braku je sa suprugom Ljiljanom Nešić dugi niz godina, ali ona skoro nikada ne pojavljuje u javnosti.

Nikola i Ljiljana su zajedno pune dvije decenije, a imaju dvoje djece, lćerku Nađu i sina Đorđa.

Na društvenim mrežama je jednom prilikom osvanula njihova zajednička fotografija iz Amerike, a tom prilikom Đuričko je svojoj ljepšoj polovini čestitao rođendan.

Glumac je jednom prilikom za domaće medije otrkio da njegova supruga vodi glavu riječ u kući kao i da ona ona ta koja brine o svemu.

“Ona nosi celu kuću na svojim plećima. Brine o računima, rešava probleme, upisuje decu na šta treba, pravi planove. Ja sam više tehničko lice: odvozim, dovozim, šetam psa. Dobijam komande i radim. Trudim se i da budem ispred komandi. Porodični život treba da bude zajednička obaveza i za muža i za ženu. Neophodan je osećaj zajedništva.”

Par se tajno vjenčao 2002. godine, a upoznali su se na snimanju filma “Kordon”, na kom je Liljana tada radila kao producent.

“Vjenčali smo se jer nam je bilo ljepše kad smo zajedno. Bude svađa i nervoze, ali nam je i dalje lepše kad smo zajedno”, rekao je Nikola svojevremeno za Gloriju.

Nezavisne.

Danas objavljeno

Uskoro počinje drugi po redu Nektar Garden Fest

Zeljka

Ana Ivanović blista na tatinom rođendanu!

Vanja A

Ilda Šaulić priznala da nije vješta u šminkanju

Vanja A

Ostavite komentar