26. Aprila 2022.

Evo kako danas izgleda Katarina Šišmanović

Big Portal

Naime, nekadašnje zaštitno lice televizije Pink, voditeljka Katarina Šišmanović, koju su gledaoci najviše upamtili po emisiji “Sve za ljubav”, posljednjih godina se potpuno povukla iz javnog života.

Iako je nema u javnosti, a ni toliko često u Srbiji, Katarina je veoma aktivna na društvenim mrežama i njen Instagram profil obiluje fotografijama s raznih egzotičnih destinacija koje je posjećivala tokom proteklog perioda.

Bivša voditeljka ni ovaj praznik nije provela u rodnoj zemlji, već na Maldivima, odakle je objavila nekoliko fotografija.

Katarina Šišmanović kako danas izgleda | Zabava | TV

Prije toga je jedan period nakon boravila u Beogradu, a sada je s Maldiva zasjenila novim fotkama na kojima je pokazala savršenu liniju. Katarina je bila među najljepšim srpskim voditeljkama, a u maju ove godine će proslaviti 39. rođendan. O njenom ljubavnom životu se često pisalo, a dvije burne ljubavne priče godinama su privlačile pažnju medija.

Nakon nekoliko godina pauze, vratila se na male ekrane 2017. i vodila kviz “Ko je na vrhu” s Milanom Kalinićem, ali se poslije toga ponovo povukla.

Nije se mnogo promijenila, a zadržala je i prirodan izgled, za razliku od većine njenih koleginica. Ipak, o njenom privatnom životu se danas malo toga zna.

(Telegraf.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare