Potrebno je:
1 kg mladog krompira,
ulje,
začini, so, biber, majčina dušica, bosiljak
peršunov list
Priprema:
Krompir očistiti, dobro oprati i staviti na čistu krpu. Ulje ugrejati i ubaciti krompir u to i poklopiti. Pržiti na tihoj vatri. Povremeno lopaticom prevrnuti krompir.
Potrebno mu je oko 20 minuta da lepo porumeni.
Vaditi rešetkastom kašikom. U sud naseći peršunov list, malo bosiljka i majčine dušice. Dodati malo začina, soli i bibera. Ubaciti u krompir i sve dobro izmešati.
Krompir je spreman za serviranje.
10. Aprila 2020.
Evo kako da najbolje ispržite mladi krompir
Podijeli vijest na:
Pretplata
0 Komentara
Povezane vijesti
-
Svijet
“Amerika je sanjala da nas je napao Izrael”: Iranski zvaničnik demantuje medijske izveštaje
-
Svijet
Najveći izbori koje je svijet ikad vidio: Kako se sakupljaju glasovi širom Indije?
-
Svijet
Izrael napao Iran: Udari u gradu sa nuklearkom, nema oštećenja
-
Republika Srpska / BiH
Dobrovoljačka: 32 godine bez pravde
-
Svijet
Njemačka odustaje: “Sada nije vrijeme”