Potrebno je:
1 kg mladog krompira,
ulje,
začini, so, biber, majčina dušica, bosiljak
peršunov list
Priprema:
Krompir očistiti, dobro oprati i staviti na čistu krpu. Ulje ugrejati i ubaciti krompir u to i poklopiti. Pržiti na tihoj vatri. Povremeno lopaticom prevrnuti krompir.
Potrebno mu je oko 20 minuta da lepo porumeni.
Vaditi rešetkastom kašikom. U sud naseći peršunov list, malo bosiljka i majčine dušice. Dodati malo začina, soli i bibera. Ubaciti u krompir i sve dobro izmešati.
Krompir je spreman za serviranje.
10. Aprila 2020.
Evo kako da najbolje ispržite mladi krompir

Podijeli vijest na:
Pretplata
0 Komentara
Najstariji
Povezane vijesti
-
Region
NATO je namjerno počinio genocid u SR Jugoslaviji
-
Republika Srpska / BiH
Dodik: Ne prihvatamo neustavno stanje – organizovana hibridna akcija da se Srpska politički obezglavi
-
Region
Gujon: Iako su nas u školi učili da su „Srbi loši momci”, znao sam da nisu
-
Svijet
Državni sekretar SB Bjelorusije: Zapad pokušava da uvuče mlade u državni udar u Srbiji
-
Svijet
Ruska delegacija stigla u Rijad: Danas nova runda pregovora sa Amerikom