Potrebno je:
1 kg mladog krompira,
ulje,
začini, so, biber, majčina dušica, bosiljak
peršunov list
Priprema:
Krompir očistiti, dobro oprati i staviti na čistu krpu. Ulje ugrejati i ubaciti krompir u to i poklopiti. Pržiti na tihoj vatri. Povremeno lopaticom prevrnuti krompir.
Potrebno mu je oko 20 minuta da lepo porumeni.
Vaditi rešetkastom kašikom. U sud naseći peršunov list, malo bosiljka i majčine dušice. Dodati malo začina, soli i bibera. Ubaciti u krompir i sve dobro izmešati.
Krompir je spreman za serviranje.
10. Aprila 2020.
Evo kako da najbolje ispržite mladi krompir
Podijeli vijest na:
Pretplata
0 Komentara
Najstariji
Povezane vijesti
-
Svijet
Ušakov: Predlozi Kijeva i EU o američkom planu za Ukrajinu – nekonstruktivni
-
Svijet
EK izbacila “Euraktiv” sa brifinga: Nezavisno novinarstvo u Evropi je ugrožena vrsta
-
Svijet
Rusija: Ako Podgorica uvede vize našim državljanima, moraćemo reagovati
-
Region
Vučić-Pelegrini: Dogovoren nastavak saradnje; Srbija ima podršku Slovačke
-
Svijet
Zaharova pozvala Evropu da se urazumi – u suprotnom će ostati i bez praznika