Evo kada će video-igra sa Kijanuom Rivsom biti dostupna u Srbiji - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Evo kada će video-igra sa Kijanuom Rivsom biti dostupna u Srbiji

Ne samo najiščekivanija meseca decembra, ili ove godine, već verovatno i najiščekivanija igra decenije izlazi za manje od nedelju dana.

Ustajali distopijski miris noćnog grada sve se više oseća u vazduhu, sa malim šansama za odlaganje, CD Projekt sada stvarno obećava. Jedna od informacija koju smo dobili u susret samom izlasku jeste tačno vreme kada će Cyberpunk 2077 tačno postati dostupan za igranje u čitavom svetu.

Na Twitter profilu igre podeljena je mapa sa tačnim vremenima za platforme, kao i kada će biti moguće unapred preuzeti samu instalaciju. Kod nas u Srbiji, Cyberpunk 2077 će za Playstation i Xbox konzole postati dostupan tačno u ponoć 10. decembra, dok će PC verzija stići sat vremena kasnije, u 1. sat izjutra.

CD Projekt Red je omogućio i takozvanu preload opciju, odnosno mogućnost ranijeg preuzimanja same igre. Za konzole je to već moguće odraditi, dok će kod PC verzije preuzimanje početi od 7. decembra u podne na GOG platformi, a na Steamu i Epic Store istog dana samo od 17 časova.

Ako ćete cele noći biti budni kako bi odmah zaigrali Cyberpunk 2077, onda se spremite za još jednu noć bez sna, jer veče kasnije počinje The Game Awards ceremonija, navodi Play.co.rs.

Danas objavljeno

Intel govori da će nestašica procesora i grafičkih kartica trajati do 2023. godine

Zeljka

Samsungov Tizen OS će uskoro raditi na mnogo više televizora drugih brendova

Vanja A

Četiri rakete Sojuz biće lansirane 2022. godine

Vanja A

Ostavite komentar