Evo kada će stići najnoviji Sony-jev uređaj za Virtuelnu Realnost i kako će izgledati - BIGportal.ba
Nauka i IT Tehnologija

Evo kada će stići najnoviji Sony-jev uređaj za Virtuelnu Realnost i kako će izgledati

Izveštaj Bloomberga koji se uglavnom odnosi na LCD panele i VR, ovoga puta takođe pominje i da Sony planira da objavi novi VR uređaj krajem 2022. godine.

Iako je većina izveštaja o prekretnici Japan Display Inc-a od isporuke LCD ekrana Apple-u i prema povećanju broja VR uređaja na tržištu, takođe se primećuje da Sony nije deo ovog trenda i planira da “koristi Samsung Display Co. OLED panele u narednom PlayStation VR uređaju”. Ove zaštitne naočare sledeće generacije biće puštene tokom “prazničnog perioda sledeće godine”

Prvi put objavljen 2016. godine, Sony je do sada prodao preko pet miliona PlayStation VR uređaja. To se ne čini mnogo kad uzmete u obzir da u divljini postoji preko 115 miliona PS4 konzola (i 8 miliona PS5 konzola, koje ih takođe podržavaju), ali je očigledno dovljno da Sony poćne sa radom na novom i poboljšanom uređaju.

S obzirom na putanju napretka kompjuterskih VR uređaja, potencijalno bi moglo da znači manji, jeftiniji, a možda i moćniji PS5 uređaj od onog koji je trenutno dostupan, a koja će za pet godina starosti početi da pokazuje svoje godine.

Danas objavljeno

Novi Dell monitori imaju izdižuću kameru i mikrofone sa utišavanjem buke

Vanja A

Novi MacBook Pro modeli bi mogli imati izrez u displeju

Vanja A

Hakeri ukrali 60 GB podataka – objavili video snimak kao potvrdu

V.R.

Ostavite komentar