Eva Ras šokirala izjavom: Mirjana me mrzi jer ceo život oplakujem pokojnu ćerku! - BIGportal.ba
Ex Yu

Eva Ras šokirala izjavom: Mirjana me mrzi jer ceo život oplakujem pokojnu ćerku!

Glumica Eva Ras gostujući u jednoj emisiji otkrila je kako kolege reaguju na njenu tugu i bol za preminulom ćerkom, te kako se snašla u rijalitiju “Farma” dok je boravila svojevremeno.

– Mirjana Karanović me mrzi jer ceo život oplakujem svoju ćerku koja je preminula sa svega 24 godine. Čula sam je negde da je izjavila da tugom trujem narod, samo zato što patim za ćerkom – rekla je glumica i osvrnula se na rijaliti u kom je učestvovala svojevremeno:

– Rijaliti je jedna uloga, obožavam što sam bila u rijalitiju, i to mi je baš drago što sam stara bila tada, a ne mlada, ljudi nisu svesni koliko je teško radno mesto, ne daju ti da spavaš, da jedeš i stojiš, i jos sam sa ljudima koji me ne vole, kao da sam na Aljasci na – 40 – pa je dodala da je kolege nisu sažaljevale već su napadale.

– “Što je došla u rijaliti to je zabavni program, pa šta ako joj je umrla ćerka”, svi su pričali bila sam sama protiv svih. Spasila sam se tako što sam sve njih volela iako oni mene nisu, prala sam im gaće, kuvala, spremala za njima, za kravom Ružom i svim životinjama i volela sam ih, a onda su oni na neki način i mene zavoleli- otkrila je Eva na “Red TV” kod Dragana Marinkovića Mace.

Eva Ras
FOTO: KURIR TELEVIZIJA

(Kurir.rs)

Danas objavljeno

Preminuo Aki Rahimovski

Zeljka

Novaka snimili u Crnoj Gori, odlučio da se vrati u formu

Zeljka

ONA JE ZVIJEZDA U HOLIVUDU: Ovo je supruga Žarka Lauševića

Zeljka

Ostavite komentar