Eva Mendez najavila povratak nakon 6 godina pauze: "Nikad prije nisam željela djecu" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Eva Mendez najavila povratak nakon 6 godina pauze: “Nikad prije nisam željela djecu”

Eva Mendez, koja se povukla iz svijeta glume i posvetila dizajniranju odjeće, često ističe svoje godine, a jedna je od rijetkih koja objavljuje fotografije na društvenim mrežama bez fotošopiranja, onako kako stvarno izgleda.

Glumica Eva Mendez otkriva kako nikad nije razmišljala o tome da postane majka, što se promenilo kad je upoznala Rajana Goslinga.

“Nikad pre nisam želela decu dok se nisam zaljubila u Rajana, a na neki način sve se dobro završilo kad sam s 40 godina rodila prvu bebu”, otkrila je a glumica u intervjuu.

Model i glumica uvek je bila fokusirana na svoju karijeru, ali kad je upoznala Goslinga, osetila je da se sve spojilo.

“Drugo dete imala sam s 42 godine pa mislim da je to kod mene funkcionisalo na način da sam fokus s karijere prebacila na porodicu”, kaže Mendez koja je uzela pauzu od glume kako bi se posvetila odgoju svojih kćeri, Esmeralde (6) i Amade (4).

Glumica je nedavno otkrila da se oseća spremnom za povratak glumi, a u novom intervjuu otkriva s kojim se problemima, vezanim uz povratak pred kamere, sad suočava.

“Popis stvari koje bih radila je sve kraći i kraći. Ne želim raditi ništa nasilno, ne želim raditi ništa rizično”, kaže Mendez i zaključuje da joj jedino ostaje da glumi u Diznijevim filmovima.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Nekoliko prednosti odrastanja djece uz kućne ljubimce

Vanja A

Otac princeze Charlene progovorio o njenom zdravstvenom stanju

Vanja A

Tinejdžer tužio auto školu jer je pao na vozačkom ispitu!

Vanja A

Ostavite komentar