Eva Longorija ponovo dominira: Glamuroznom haljinom izazvala oduševljenje - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Eva Longorija ponovo dominira: Glamuroznom haljinom izazvala oduševljenje

Eva Longorija trenutno boravi u “zemlji makijata”, kako naziva svoju voljenu Italiju, i nastavlja turneju po filmskim festivalima. Ovog puta, 37-godišnja glumica prisustvuje “Taormina Film Fest-u” u Italiji, a na crvenom tepihu blista u haljini od tila i svile.

Longorija nosi crnu haljinu modne kuće “Alberta Ferretti”, sa izvezenim steznikom od tila i detaljima oko izreza na leđima. Elegantan gornji dio sa otvorenim leđima ima bretele koje dosežu iza vrata, sa akcentom na remenima i sa perlama oko leđa. Haljina se završava satenskom suknjom do članaka.

Uz crne sandale sa tankim kaiševima, ovo je još jedan savršen Evin odabir koji u glamuroznom maniru ističe upravo ono što je na njoj najljepše.

Kao finalni momenat, Longorija je kompletan stajling upotpunila frizurom: nesavršeno uvijena kosa bila je skupljena u punđu, a nenametljiv izgled davala joj je i šminka sa sjajnim usnama u prirodnoj, “nude” nijansi, kao i “smoky eyes” sa crnim krejonom.

Smatrala je da bi bilo kakav komad nakita bio suvišan i bila je potpuno u pravu. Sva pažnja bila je na njenom providnom čipkastom gornjem dijelu haljine i na egzotici, kojom Eva zrači u svim svojim izdanjima.

Zvijezda popularne serije “Očajne domaćice”, kao najmlađe dijete u familiji Longorija, nije ni sanjala da će postati jedno od najljepših i najtraženijih lica u svijetu glume čudesnog Holivuda.

Imala je priliku da u mnogm serijama i filmskim ulogam izrazi svoj raskošni talenat, ali i da ulogama koje je dobijala savršeno istakne svoj temperament i glamur koji joj tako prirodno pripada, prenosi Ona.rs.

Danas objavljeno

Istraživanje otkrilo: Evo koju ružnu naviku dijele inteligentne žene

V.R.

Putniku naplatili kartu 25 centi više, on se zainatio i dobio na sudu poslije 22 godine

V.R.

Prosječna plata 4.000 evra, šoping od Gučija do Pateka; Grad u Švajcarskoj vode Italijani

V.R.

Ostavite komentar