Ešton Kučer objavio snimak koji dokazuje isitnu o razvodu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ešton Kučer objavio snimak koji dokazuje isitnu o razvodu

Već neko vrijeme strani mediji bruje o tome da se Mila Kunis i Ešton Kučer navodno razvode poslije četiri godine braka, i to nakon što je isplivala navodna Eštonova “mračna tajna”. Međutim, par je na duhovit i simpatičan način odlučio da demantuje glasine o razvodu. Mila i Ešton objavili su, naime, snimak…

Već neko vrijeme strani mediji bruje o tome da se Mila Kunis i Ešton Kučer navodno razvode poslije četiri godine braka, i to nakon što je isplivala navodna Eštonova “mračna tajna”.

https://www.instagram.com/p/BJh5k45Byrn/

Međutim, par je na duhovit i simpatičan način odlučio da demantuje glasine o razvodu. Mila i Ešton objavili su, naime, snimak u kome on vozi automobil dok Mila sedi kraj njega i na telefonu lista tabloid.

Zatim mu pokazuje naslovnu stranu na kojoj piše da se razvode.

“Gotovo je. Patim zbog tebe”, kaže Mila začuđenom Eštonu. “Patiš zbog mene?”, čudi se Ešton. “Uzela sam djecu jer je otkrivena tvoja mračna tajna”, uzvraća mu Mila. “Sad sam ostao i bez djece?”, završava Ešton.

Ovaj potez odmah je izazvao buru reakcija među njihovim fanovima, koji su srećni što su spekulacije o razvodu neistinite.

Glossy

Danas objavljeno

R’Boni Gabriel prva Filipinka s titulom mis Amerike u posljednjih 60 godina

Vanja A

Stvari koje trebaš znati ako želiš da imaš psa i mačku istovremeno

Vanja A

10 savjeta kako da potrošiš manje u trgovini

Vanja A

Ostavite komentar