Esma imala 47 usvojenih sinova i samo jednu ćerku! - BIGportal.ba
Ex Yu

Esma imala 47 usvojenih sinova i samo jednu ćerku!

Pjevačica Esma Redžepova, čija smrt je pre 6 godina potresla domaću javnost, bila je poznata po humanitarnom radu i velikoj ljubavi koju je nesebično pružala svojim nasljednicima.

Naime, Esma je imala čak 47 usvojenih sinova i jednu ćerku. Esma je Eleonoru Mustafovsku usvojila pet godina pred smrt. Pokojna pevačica je bila oduševljena Eleonorom i za nju je imala samo reči hvale.

Eleonora Mustafovska, Malisha

Slažemo se odlično, baš kao majka i kći. Shvatila sam da je u kasnijim godinama bolje imati uz sebe žensko dete nego muško i nisam se prevarila. Eleonora je studirala na Univerzitetu u Skoplju. Sledeće godine diplomiraće solo pevanje, a već tri godine članica je benda koji me prati”, govororila je ona.

Eleonora po završetku školovanja počela da gradi muzičku karijeru i publici se pre nekoliko godina predstavila pod umetničkim imenom “Malisha”.

Mlada pevačica nije krila da joj je smrt majke veoma teško pala:

“Njen odlazak me je rastužio do bola, trebalo mi je dosta vremena da počnem da živim normalno i nastavim dalje. I dalje verujem da me čuva sa neba i da se raduje što sam nastavila njenim stopama”, rekla je ona svojevremeno.

Eleonora Mustafovska

(Kurir.rs/Pink.rs)

Danas objavljeno

Danijela otpratila Petra i izbrisala sve zajedničke fotografije!

Vanja A

Ceci sam dao 600.000 eura, pa me šutnula!

Vanja A

Kolege ogorčene na Radu i Milana zbog antivakserskih stavova

Vanja A

Ostavite komentar