Ešerihija koli se najefikasnje leči ovim narodnim napitkom - Urinarna infekcija nestaje za 10 dana! - BIGportal.ba
Hrana i zdravlje

Ešerihija koli se najefikasnje leči ovim narodnim napitkom – Urinarna infekcija nestaje za 10 dana!

Narodna medicina ima rešenje za svaki zdravstveni problem. Pre nego što posegnete za nekim lekom, probajte ovaj potpuno prirodni napitak.

Stalna potreba za mokrenjem, peckanje prilikom mokrenja, bol u donjem delu leđa, neprijatan miris urina, bol prilikom seksualnog odnosa, kao i bol u predelu iznad stidne kosti samo su neki od simptoma urinarne infekcije.

Bakterija Ešerihija Koli je čest uzročnik bakterija mokraćnog sistema kod žena. Spada u grupu koliformnih bakterija, onih koje žive u crevu.

Nalaz bakterija u urinu, ali bez ikakvih simptoma upale, nazivamo asimptomatskom bakteriurijom, kaže urolog dr. Čičin-Šain.

Umesto lekova, pomoć je uvek najbolje potražiti u prirodi. Ovo je najpopularniji prirodni antibiotik koji se u narodnoj medicini koristi već decenijama, a ovaj napitak preporučuju i lekari.

Za pripremu leka potrebno vam je oko 30 koštica lubenice i litar vode.

Priprema:

Stavite u šerpu vodu i koštice. Sačekajte dok ne proključa i kuvajte još 10 minuta. Sklonite šerpu sa ringle i sačekajte da se ohladi. Procedite napitak u flašu i čuvajte u frižideru. 1 litar ovog napitka popijte u toku dana i tako 10 dana zaredom.

Osim što će pogodovati kod urinarne infekcije, dobro će pročistiti i bubrege.

Izvor:stil/narodnilijek.com
Foto:Unsplash.com

Danas objavljeno

Punjene zapečene jabuke!

Vanja A

Je li ispijanje kafe loše za našu kožu?

Vanja A

Ukusne kiflice gotove za pola sata

Vanja A

Ostavite komentar