6. Aprila 2022.

Era o uhapšenom unuku: Ako je pao na fore klošara, šta da mu radim kad je glup!

Big Portal

Ojdanića je više pogodilo to što su pojedini mediji objavili da je Nikola bio u emotivnoj vezi sa Duletom Banjcem, menadžerom i kumom Katarine Kaje Ostojić:

– Poludeo sam zbog priča da mi je unuk p*der, još navaljuju da živi sa Kajinim menadžerom. Rekoh “Ljudi, šta je vama?”, dečko živi na Petlovom brdu sa mlađim bratom u stanu pokojnog oca. Svaki dan tu jede, pije, spava, ide na posao, dolazi s posla… Nikola je, bre, prva liga, nema ništa ružno iza sebe. Dosije mu je čist, duplo belo. Sada mu je određen pritvor do 30 dana. Unuk Uroš je bio kod njega u Pravosuđu. Fale tri devojke koje treba da savataju i uzmu iskaze od njih, pa da se utvrdi prema njihovoj priči. Od njihove priče zavisi da li Nikolu puštaju napolje. Dok se ne prikupe ti iskazi on će biti u pritvoru. To je ono što ja znam, znači ludilo – priča Era i dodaje da ne može da utiče na unuka i promenu njegovog okruženja.

Era o uhapšenom unuku: Ako je pao na fore klošara, šta da mu radim kad je  glup! | BN

– Ja ne mogu da mu zabranim druženje s njim. Alo, bre, šta je vama? Kako ja mogu da se mešam tu? Ima posao, ima sve, ima stan, ima sve u životu i dozvolio je da padne na fore nekih klošara, onda ko ga j*be. Kapirate? Pa ne može meni niko ništa da zabrani. Svako neka radi onako kako smatra da treba da radi. Ako je toliko glup, šta ja onda da mu radim. Ne radi se o tome da li je moj unuk ili nije, ali ako si radio to onda treba i da odgovaraš p*čka ti materina za svoje postupke – kazao je on.

Ojdanić tvrdi da njegov unuk nije homoselsualac jer u njegovoj porodici svi vole žene.

– Geni su čudo. Ako ima nešto moje onda je sve, samo nije gej. Deda mu je švaler najveći, moraju i unuci nešto povući. I o meni se pisalo da sam pedofil, a nisam- kazao je on za beogradske medije, a potom istakao da je najgore njegovoj ćerki koja prolazi kroz pakao nakon operacije žuči.

– Najgore mi je zbog Milene moje ćerke koja je operisana i hoće da umre. Sunce ti je*em! Ima tri reza na stomaku nakon operacije žuči i pada u nesvest – završava pevač.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare