Enterijer i rekviziti iz serije "Prijatelji" dostupni fanovima - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Enterijer i rekviziti iz serije “Prijatelji” dostupni fanovima

Specijalna epizoda popularne američke serije “Prijatelji”, u kojoj će se okupiti šest prijatelja poslije 17 godina odsustva, biće emitovana 27. maja na platformi HBO s gostima Ledi Gagom i Džastinom Biberom.

Otkako je objavljen datum zvanične premijere novih epizoda, interesovanje za stan u Njujorku, u kome je snimana ova popularna serija, sve je veće. Stan je uvršten u ponudu na Bookingu i ne možete se zadržati duže od dvije noći.

Prva epizoda “Prijatelja” prikazana je sada već davne 1994. godine te će cijena noćenja u čast toj godini iznositi 19,94 dolara, a u stanu je moguće boraviti dvije uzastopne noći. Ovaj projekt je napravljen u sklopu “Friends Experience” u saradnji Bookinga i Superfly X.

U petak, 21. maja, otvaraju se rezervacije, a gosti će u ovom apartmanu moći prenoćiti u nedjelju (23. maja) i ponedjeljak (24. maja).

Svima koji to budu željeli biće dostupno 18 prostorija dvoetažnog stana koje su upotpunjene namještajem i rekvizitima iz poznate serije. To podrazumijeva da možete uživati u udobnim foteljama Džoija i Čendlera, igrati stoni fudbal poput Rosa, ali i obući neke od kostima koje su nosili glumci ove serije kroz 10 snimljenih sezona.

Posjetioci će jutro moći započeti uz pecivo i kavu u poznatom “Central Perku”, u kojem su se slavni prijatelji okupljali, a na kraju dana uživati u posebno organizovanoj večeri.

Originalno, dio scena enterijera najpopularnije američke serije “Prijatelji” snimljen je u studiju u Los Anđelesu, a dio u stanu u Njujorku, koji je postao veoma popularan i nalazi se u turističkoj ponudi grada.

Glumačku ekipu popularnih “Prijatelja” čine Metju Peri, Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Met Leblank i Dejvid Švimer.

Uvodna špica i muzika kojom je počinjala svaka epizoda postali su globalno poznati, ali je zanimljivi da niko od glumaca nije bio oduševljen naslovnom pjesmom i snimanjem uvodne špice u fontani.

Kako je objasnila Dženifer Aniston, svima im se činilo malo čudnim plesati u fontani, ali uradili su to jer im je rečeno.

Zanimljivosti o seriji:

*Svi prijatelji međusobno su se poljubili osim Monike i Fibi.

*Ros ima 29 godina tri godine. Tokom tri uzastopne sezone (treće, četvrte i pete) Ros je spomenuo da ima 29 godina.

*Pjevač Džastin Timberlejk silno se htio pojaviti u seriji. Prema riječima jednog od tvoraca serije, s pjevačem je čak održan i sastanak, ali nisu imali dobru ulogu za njega.

*Finale serije Metu Leblanku stvorilo je toliku anksioznost da je opet počeo pušiti. Kako je objasnio u jednom intervjuu 2012, prestao je pušiti četiri godine, a tokom finalne dvije sedmice snimanja serije opet je počeo jer su svi bili svjesni činjenice da njihovo zajedničko vrijeme dolazi kraju.

*Kada je snimanje završeno, svaki glumac sa sobom je odnio komadić “Central Parka”.

Danas objavljeno

Kijanu Rivs je često žrtvovao karijeru da bi se brinuo o bolesnoj sestri

Vanja A

Mislio da je srednjovjekovna dijamantska burma – omot slatkiša: Prsten prodat na aukciji za nevjerovatnu sumu

Vanja A

Nezaboravna Brijen iz “Igre prestola” se konačo osjeća lijepo pred kamerama

Vanja A

Ostavite komentar