2. Aprila 2021.

Ena Popov o BRAKU I NESUGLASICAMA: Ovo je biznismen za kojeg je udata

Big Portal

– Suprug i ja se skijamo do ujutru, prvi smo na stazi, odemo u sobicu, odmorimo, dremkamo. To je za nas luksuz, jer se skoro nije dogodilo da imamo priliku da dremamo u toku dana, pa maksimalno koristimo. Posle odemo na neki ručak, nešto popijemo, vratimo se u sobu, gledamo seriju, šetamo. Apsolutno jedan savršeni odmor i uživanje. Uživamo kako za sebe, tako i jedno u drugom – rekla je Ena u emisiji “Premijera”.

Progovorila je i o nesuglasicama koje tokom braka ima sa svojim izabranikom.

– Pošto smo mi ovde u fazi medenog meseca, sve nam je potaman, uživamo, tako da ja ne mogu da se setim oko čega sam ikada imala nesuglasice sa svojim suprugom. Na ovo pitanje mogu da odgovorim kada se vratimo nekoj dnevnoj i životnoj rutini, kada osvežim pamćenje – ispričala je Popovova.

– Deca su sa bakama, uživaju i šalju nam poruke da se ne vraćamo brzo. Inače suprug i ja imamo to poravilo da s vremena na vreme, otputujemo negde potpuno sami, bez dece, jer uviđamo da to dobro utiče na naš odnos. Svi parovi, pored toga što su roditelji treba da budu jedno drugome momak i devojka – dodala je.

Spekuliše se i da se vraća na muzičku scenu Srbije.

– Biće pesama, snimila sam pesmu od Lejdi Gage, a da li će biti mojih, još uvek to nije opcija u glavi, mada ko zna šta život nosi – ispričala je Ena Popov.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare