En Heč više nije stabilno: Pala je u komu i bori se za život - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

En Heč više nije stabilno: Pala je u komu i bori se za život

Glumica En Heč (53) bila je u teškom stanju nakon saobraćajne nesreće koju je doživela u petak u Los Anđelesu, ali njen predstavnik za medije još pre dva dana rekao je da je glumica stabilno, a kako se sada saznaje, prema pisanju stranih medija, glumica je u komi i bori se za život.

“Ubrzo nakon nesreće, En Heč je ostala bez svesti i pala u komu”, rekao je njezin menadžer i dodao:

“Ima značajnu plućnu povredu koja zahteva mehaničku ventilaciju, a njene opekotine zahtevaju hiruršku intervenciju.”

Osim toga, policija Los Anđelesa dobila je nalog za testiranje krvi glumice kako bi se utvrdilo da li je bila pod uticajem alkohola i/ili droga u vreme nesreće.

Policajci veruju da je Hejč možda bila pod uticajem alkohola kada je svojim plavim Mini Kuperom udarila u kuću u LA-u, uzrokujući ogroman požar.

“Istraga je u toku do rezultata analiza krvi. Ako se pokaže da je En bila u alkoholisanom stanju, glumica bi mogla da bude optužena za prekršaj, sudar i beg”, rekao je predstavnik policije.

Podsetimo, bivša partnerka kontroverzne voditeljke Elen Dedženeris i dobitnica nagrade Emi svojim se automobilom marke Mini Kuper u petak ujutro oko 11 sati zabila u garažu u naselju Mar Vista u Los Anđelesu. Automobil i kuća su se zapalili, a Hejč su izvukli iz olupine.

Nesreća je izazvala veliki požar, a trebalo je 65 minuta da 59 vatrogasaca pristupi, ograniči i potpuno ugasi vatreni plamen unutar oštećene kuće. Vlasnik kuće je na sreću, nepovređen.

Mediji takođe navode detalje kako je En pobegla s mesta druge nesreće pre nego što se vozilom zabila u garažu. Navodno je prošla kroz znak “stop” i nepropisno vozila.

Danas objavljeno

“Ovo je prvi pokušaj čovjeka da pomjeri nebesko tijelo”

Zeljka

Sendvič sa slaninom dnevno – recept za starost stogodišnjakinje

Zeljka

Potvrdili romansu? Leonardo Dikaprio i Điđi Hadid bili u istom hotelu

Zeljka

Ostavite komentar