En Hatavej nije bila prvi izbor, već deveti - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

En Hatavej nije bila prvi izbor, već deveti

En Hatavej se svojski potrudila da dobije ulogu Endi Saks u filmu “Đavo nosi Pradu”, jer je pre toga ova uloga nuđena glumici Rejčel Mekadams – i to tri puta.

Komedija o “šefici iz pakla” i borbi Endi Seks da se snađe u svojim novim zaduženjima u modnom magazinu “Runway” koji je prestižan poput “Vouga”, ove godine puni 15 godina.

Povodom toga zvezde Meril Strip, En Hatavej, Emili Blant, kao i režiser Dejvid Frankel i ključni članovi tima prisećali su se kako je bilo raditi na ovom ostvarenju.

Nakon što je En prethodno tvrdila da je bila deveta osoba kojoj je ponuđena uloga ambiciozne novinarke koja je postala pomoćnica zastrašujuće Mirande Prisli, Frankel je podelio da je prvi izbor studija za ovu ulogu bila Rejčel Mekadams:

“Počeli smo da pregovaramo sa En da se dogovorimo, a to nije dobro prošlo sa studijom… Tri puta smo je nudili Rejčel Mekadams. Studio je bio uporan a ona je odlučila da odbije svaki put”.

Mekadams je u tom trenutku iza sebe imala dva velika uspeha u filmovima “Mean Girls” i “The Notebook” 2004. godine, dok je u to vreme En bila uglavnom poznata po ulogama u tinejdžerskim komedijama poput “Princezini dnevnici” i “Ella Enchanted”.

Studio je želeo afirmisanu dramsku glumicu, te su obzir uzete i Skarlet Johanson, Natali Portman, Kejt Handson i Kirsten Danst.

Međutim, Hatavej je odbila da odustane i izborila se za ulogu sastajući se sa rukovodiocima i napisavši “zaposlite me” u zen bašti potpredsednika studija.

Danas objavljeno

Nakon 40 godina prodaje se komad vjenčane torte sa svadbe Diane i Charlesa

Vanja A

Pjevačica u paklu razvoda, supruga mora isplaćivati 200.000 dolara mjesečno

Vanja A

Šakiri prijeti zatvor zbog utaje poreza

Vanja A

Ostavite komentar