EMOTIVNO UZ DžEJOVE PESME: Na snimanju novogodišnjeg programa u Šimanovcima - BIGportal.ba
Ex Yu

EMOTIVNO UZ DžEJOVE PESME: Na snimanju novogodišnjeg programa u Šimanovcima

POLAKO, ali sigurno, bliži se kraj neobične 2020. godine. U susret predstojećim praznicima, u Pinkovom studiju 5 u Šimanovcima, zavladala je prava praznična atmosfera.

U sredu i četvrtak, 23. i 24. decembra, sniman je Pinkov novogodišnji program, ali je ovoga puta, za razliku od prethodnih godina, manji broj pevača, igrača i muzičara, stao na binu.

Prvog dana, snimanje programa trajalo je od 15.30 do 22.30, a poseban segment posvećen je nedavno preminulom, legendarnom pevaču, Džeju Ramadanovskom. Njegove najveće hitove pevali su Zlata Petrović, Aco Pejović, Saša Matić, Stevan Anđelković, Bane Mojićević, Dragan Kojić Keba, Vanesa Šokčić, Miloš Radovanović, Dženan Lončarević i drugi.

– Ove godine smo na distanci, ali treba se prilagoditi, šta drugo da radimo. Ne želim da kukam. Živim kao svaki normalan čovek, bez preterivanja i razbacivanja, a pogotovo sada. Pevali smo Džejove pesme preksinoć. Oduševila me je njegova ćerka Marija. Bilo je baš emotivno – kaže za “Novosti” Dragan Kojić Keba.

Juče su nastupili “Tropiko bend”, Sloba Radanović, “Magla bend”, Ljupka Stević, Mitar Mirić, Vera Matović, a do kraja dana očekivao se i dolazak Ace Lukasa, Mine Kostić, Jami, Sandre Afrike… Planirano je i da se snimi čuveno odbrojavanje, a smenu godina će tradicionalno ispratiti trubači.

– Pink je dobro napravio program. Ne mora da bude publika sa nama. Za scenu je dovoljno da imamo orkestar i folklor. Bez muzike se ne može živeti. Rođenja, krštenja, ispraćaji su bez muzike ništa. Pesma nas je održala i zato joj hvala. Korona je bila neverovatan šok za ceo svet, ne samo za nas u Srbiji. Želja za iduću godinu je samo zdravlje, i da ovo što pre prođe. Sve drugo nije važno – istakla je za “Novosti” Vera Matović.

ŠOU NA BINI SA KEBOM

PEVAČ Mitar Mirić uveren je da će opštenarodno veselje u novogodišnjoj noći biti zagarantovano gledaocima “ružičaste televizije”.

– Na snimanju je bilo super. Keba i ja smo, skoro sat vremena, pravili šou-program. Provod uz male ekrane, mora biti dobar.

Ispred studija 5 u Šimanovcima, osim pevača, mogle su se videti i devojke u narodnim nošnjama, u šalvarama i opancima, sa pregačama i đerdanima.

Danas objavljeno

Nikola objavio slike sa Marinkovog posljednjeg nastupa!

Vanja A

Draganu Bjelogrliću prijeti šest mjeseci zatvora

Vanja A

Brena razjasnila misteriju da li su ona i Boba usvojili dječaka?!

Vanja A

Ostavite komentar