Emotivne riječi Verice Rakočević o suprugu Veljku: Znala je da prepozna svaku notu koja je bila dio njegove vekovno stare duše - BIGportal.ba
Ex Yu

Emotivne riječi Verice Rakočević o suprugu Veljku: Znala je da prepozna svaku notu koja je bila dio njegove vekovno stare duše

Verica Rakočević i Veljko Kuzmačević dokazuju da velika razlika u godinama nije prepreka za kvalitetan partnerski odnos.

Već punih šest godina uživaju u ljubavi, koja je česta tema čaršijskih priča. Oni se na to ne obaziru i jedno drugo u svemu podržavaju. Modna kreatorka je sada na poseban način podržala supruga i opisala njihovu veliku ljubav.

https://www.instagram.com/p/B4kvzuRhOXJ/?utm_source=ig_web_copy_link

– Tog 19. septembra pre šest godina Srbija i susedi nam behu užasnuti događajem, gde se jedna žena usudila, ne da izađe na piće nego uda za muškarca mlađeg 35 godina. Prizemni razlozi, ona ume a on može i još toliko projekcija onih koji ne umeju više, kojima je za skok gore potreban veliki umni napor i još mnogo toga, nisu dotakli ni NJU ni NJEGA. Znala je da prepozna svaku notu koja je bila deo njegove vekovno stare duše, divila se njegovoj hrabrosti i svakom stavu koji je iznosio u noćnim razgovorima koji bi počinjali uveče a završavali se sutradan. Često se žalostila što tako posebnog umetnika, gledaju kao njenu pratnju, a dok je ona tugovala on je stvarao i svojom muzikom govorio, kako će jednoga dana sve doći na svoje. I dolazi polako, napisala je i dodala:

https://www.instagram.com/p/Bz_x1YxIg_V/?utm_source=ig_web_copy_link

– Posle koncerta u Narodnom pozorištu gde je publika plakala od emocije koju je slao 27. novembra na prestižnoj bini Kolarčeve zadužbine biće izvedeno delo “LAZARUS” u koje je moj divni Meda utkao svu čaroliju svoga talenta. Pozivam vas, da uživate sat vremena, u onome u čemu ja uživam više od šest godina – poručila je Verica.

Foto: Mirko Tabašević/Instagram

Danas objavljeno

Dragana slavi rođendan, čestitke stižu sa svih strana!

Vanja A

Ovo je prvi muž Verice Rakočević

Vanja A

Milica Pavlović sanjala Novaka: “Nije hteo da mi da autogram”

Vanja A

Ostavite komentar