Emotivna poruka Siniši Mihajloviću: Prije 19 godina omogućio si mi život... - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Emotivna poruka Siniši Mihajloviću: Prije 19 godina omogućio si mi život…

Mlada Podgoričanka Nikolina Radunović poslala je emotivnu poruku srpskom treneru Siniši Mihajloviću, čoveku koji joj je pre 19 omogućio da preživi. Mihajlović je Nikoliki tada finansirao operaciju srca. Proslavljeni srpski fudbaler i trener je pre dva dana objavio da boluje od leukemije, a Nikolina na veoma emotivan način ističe da…

Mlada Podgoričanka Nikolina Radunović poslala je emotivnu poruku srpskom treneru Siniši Mihajloviću, čoveku koji joj je pre 19 omogućio da preživi.

Mihajlović je Nikoliki tada finansirao operaciju srca.

Proslavljeni srpski fudbaler i trener je pre dva dana objavio da boluje od leukemije, a Nikolina na veoma emotivan način ističe da bi želela da u uzvrati, na način na koji može.

“Jutro, 13. jul 2019. godine… Prva vest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića. ‘Bolestan je’, kažu, ‘vodi životnu borbu’. Moj Siniša? Siniša, čija fotografija zauzima naslovni ekran mog telefona? Taj Siniša, Mihajlović Siniša – čovek, fudbaler, rodoljub, humanista, otac, muž i veličina u svakom pogledu”, piše Radunovićeva i nastavlja:

“Pre 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, da osećam, želim, volim – a tebe možda i ponajviše. Volela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao. Volela bih da ti mogu doći u posetu, kako si ti to činio. Ali ne mogu. Moja jedina pomoć će biti u molitvama – za još jednu tvoju pobedu. Moliću se Bogu, u kojeg oboje vjerujemo… U nadi da te neće uskratiti za svoju milost… U nadi da neće zaboraviti tvoju velikodušnost i da će ti pružiti ruku isto kao što si je ti pružao hiljadama ljudi za svojih pola veka”.

Danas objavljeno

Vlahović: Živim svoj san

Zeljka

“Ukrao” Srbiji Olimpijske igre, pa izgubio 20 kilograma i preživio dramu

Zeljka

Orlando dao 50 miliona mladom centru

Zeljka

Ostavite komentar