Emocija, gorila majci s bebom u zoo-vrtu dovela svoju da je upozna - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Emocija, gorila majci s bebom u zoo-vrtu dovela svoju da je upozna

Emmiliy Austin dokazala je kako majčinska povezanost nadilazi vrste nakon što su ona i gorila iz bostonskog zoološkog vrta jedna drugoj pokazivale svoje bebe. Video ovog neobičnog susreta koji je objavljen na YouTubeu ubrzo je postao viralan, prenosi New York Post.

“Bila sam naprosto zapanjena”, rekla je Emmily.

Susret s mamom gorilom snimio je njen suprug Michael. Njih dvoje išli su u obilazak zoološkog vrta Franklin Park u Bostonu sa svojim petomjesečnim sinom Canyonom kada ih je zapazila mama gorila imena Kiki.

“Posmatrala nas je iz svoje spilje i pomislila sam kako gleda u Canyona”, rekla je Emmily i dodala kako je Kiki provela oko pet minuta mašući i gledajući u njenog sina kojeg je držala u naručju.

Emmily isprva nije bilo jasno šta Kiki radi dok i ona nije uzela svog sedmomjesečnog sina Pabla i podigla ga uz staklo svoje nastambe kako bi ga pokazala Emmily. Uz Pabla, Kiki ima još četiri kćeri.

Emmily i Kiki preko stakla su pokazivale jedna drugoj svoju djecu, a Kiki je podigla svoju ruku na staklo kao da pokušava malenog Canyona uzeti za ruku.

“Njeno lice bilo je prepuno ljubavi. Pokazivala je svoju bebu mojoj bebi”, rekla je oduševljena Emmily.

Canyon je ovaj susret prespavao, a Emmily se nada kako će opet moći posjetiti zoološki i družiti se s Kiki i njenim Pablom.

“Kada smo taj dan došli u zoološki nije mi bilo ni na kraj pameti da ćemo imati priliku doživjeti ovako nešto”, rekla je Emmily.

(24sata.hr)

Danas objavljeno

Mladenci u Indiji krenuli na vjenčanje ploveći u loncu

Vanja A

Udovica (85) i udovac (87) stali na ludi kamen poslije 15 godina veze

Vanja A

Žene u Hollywoodu su slavile uspjeh: Pogledajte neke od najljepših haljina koje su nosile

Vanja A

Ostavite komentar