Eminemova bivša supruga pokušala samoubistvo - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Eminemova bivša supruga pokušala samoubistvo

Bivša supruga američkog repera Eminema, Kimberli, pokušala je samoubistvo 30. jula, hospitalizovana je i oporavlja se kod kuće.

Za sada nisu poznati razlozi kao ni detalji. Američki TMZ kratko je preneo vest da je bivša supruga i velika ljubav Eminema pokušala sebi da oduzme život, ali da je zahvaljujući brzoj intervenciji hitne pomoći, hospitalizovana i da je sada na kućnom lečenju.

Kimberli En Skot (46) i 2015. godine pokušala je da oduzme sebi život tako što je u alkoholisanom stanju izazvala udes. “Da, bilo je namerno. Stigla sam do kraja puta, gde niko osim mene ne bi bio povređen. Pila sam, uzimala sam pilule i da, bilo je namerno. Nisam mislila da ću preživeti. Da, mogu da platim račune, da, moja deca mogu da imaju šta god požele, i divno je videti ih srećne. Ali, gubite prijatelje, ljude koje volite, gubite porodicu, i nemate nikoga kome verujete, i nikoga sa kim možete da pričate..”, rekla je tada.

Fine, probation, no jail for Eminem's ex-wife MathersKimberli je velika ljubav i bivša supruga Maršala Brusa Matersa, poznatijeg pod umetničkim imenom Eminem, a koji se smatra najboljim belim reperom svih vremena.

Eminem je tokom karijere često bio na meti tabloida zbog svog privatnog života, kao i sama Kimberli, a koji je bio više nego turbulentan.

Osim borbe sa zavisnošću od narkotika, njihov buran ljubavni život skretao je pažnju javnosti – dva puta su se venčavali.

Njih dvoje upoznali su se kada je ona imala 13, a on 15 godina, a dve godine kasnije pobegla je od kuće sa sestrom bliznakinjom i uselila se kod repera i njegove majke.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Kasnije su započeli vezu, koja je, doduše, bila ispresecana čestim raskidima, a 1995. godine dobili su ćerku Hejli, da bi se četiri godine kasnije venčali.

Ipak, bračna idila nije dugo trajala, te su se 2001. godine razveli, da bi se ponovo venčali u januaru 2006. godine.

Ni ovo pomirenje nije potrajalo, te su se razveli posle samo četiri meseca, a dogovorili su se da dele starateljstvo nad ćerkom.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Eminem nikad nije krio koliko voli svoju ćerku i koliko mu je ona pomogla da se izbori sa svim problemima, a Hejli svi pamte sa čuvene fotografije sa poznatim tatom.

Međutim, Hejli više nije devojčica – porasla je u zgodnu dvadesetdvogodišnju devojku, koja je veoma aktivna na društvenim mrežama.

B92.

Danas objavljeno

Najjednostavniji način čišćenja četkica za šminku

Vanja A

Botto je robot koji stvara umjetnička djela, a zaradio je i prvi milion

Vanja A

Beba slona pokušala se sprijateljiti sa psom, pogledajte kako je prošlo

Vanja A

Ostavite komentar