7. Novembra 2022.

Eminem progovorio o predoziranju: Skoro sam umro

Big Portal

Priznao je da smatra kako mu je “išlo dobro” do trenutka kada se predozirao 2007. godine, prenosi Page Six.

“Sada shvaćam kakva je čast biti ovdje večeras i kakva je privilegija raditi muziku koju volim. Ona mi je zapravo spasila život… Ovo ću učiniti što bezbolnijim. Skoro sam umro od predoziranja 2007., što je bilo sranje”, ispričao je reper i obratio se svojoj kćerki Hejli Džejd Meders.

“Hejli, začepi uši, jer su droge bile jebeno ukusne. Mislio sam da nam ide dobro, ali morao sam očito sjebati to. Dođavola”, rekao je pjevač.

Istakao je kako se morao stvarno izboriti da se probije u ovoj muzici te da je počašćen i zahvalan što uopće može raditi hip-hop muziku. 

Ranije govorio o ovisnosti

Inače, Eminem je već ranije za medije govorio o svojoj ovisnosti koja je započela tokom snimanja polu-autobiografskog filma iz 2002. godine, 8 milja.

“Snimali smo po 16 sati na setu i imali ste određeni period u kojem ste morali spavati. Jednog dana, neko mi je dao Ambien, i to me oborilo. Pomislio sam: ‘Ovo mi stalno treba'”, ispričao je reper jednom prilikom.

Kasnije je ispričao da je nabavljao tablete gdje god je mogao. U vrijeme predoziranja 2007. godine, navodno je težio preko 100 kilograma.

“Kad sam izašao s odvikavanja, morao sam smršati, ali sam takođe trebao pronaći način da funkcioniram trijezan”, ispričao je muzičar i otkrio da je tada počeo trčati. 

Ove godine obilježio je 14 godina otkako je čist. 

(Index)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare