Emina tužila Mustafu jer ne plaća alimentaciju, on tvrdi da je u krizi - BIGportal.ba
Ex Yu

Emina tužila Mustafu jer ne plaća alimentaciju, on tvrdi da je u krizi

Pjevačica Emina Jahović je riješena da na sudu raščisti dugovanja koja prema njenoj djeci ima njen bivši suprug Mustafa Sandal.

Mustafa Sandal, bivši suprug Emine Jahović, tražio je od suda smanjenje alimentacije, jer je u finansijskoj krizi zbog pandemije virusa korona, prenose turski mediji.

Turski mediji pišu da Mustafa Sandal već 26 mjeseci sinovima Jamanu i Javuzu nije dao ni evro, zbog čega Emini Jahović duguje čak 73.580 evra.

Emina tužila Mustafu jer ne plaća alimentaciju, on tvrdi da je u krizi

“Emina i Mustafa su tvrdili da su ostali prijatelji poslije razvoda 2018. godine, sve dok Emina nedavno nije tužila Mustafu zato što nije plaćao alimentaciju! Sandal je poslije razvoda pristao da za djecu mjesečno daje 1.130 evra, ali i da plaća radnike na njihovom imanju – vozača, baštovana, skipera… Za te troškove je tad namijenio 1.700 evra mjesečno. Međutim, sve to je plaćao samo prvih nekoliko mjeseci i odjednom je prestao! Stoga do sada Emini za alimentacije duguje 29.380 evra, a za plate radnicima 44.200 evra”, rekao je dobro obaviješten izvor za medije, prenio je magazin “Story“.

Kako je dalje rekao, Emina je poludjela što Mustafa ne brine o njihovim sinovima, pa ga je tužila.

“On se na sudu pravdao da je u velikoj finansijskoj krizi zbog korone i tražio je da mu smanje alimentaciju. Vidjećemo šta će sud odlučiti”, dodao je izvor.

Emina je sa druge strane rekla da o Mustafi ne želi da priča, a onda se predomislila:

“Ako jednog dana njegova finansijska situacija bude loša, radiću i za njega. Ali znam da sada nije u krizi! Verujem da će pobediti pravda. Ne borim se na sudu samo za sebe, već za sve žene koje su u sličnoj situaciji”, rekla je turskim medijima pjevačica.

Nezavisne.

Danas objavljeno

Prije Ane volio je manekenku Saru: Ovo je bivša djevojka Bastijana Švajnštajgera sa kojom je proveo sedam godina

V.R.

Teodora Džehverović zaludjela pratioce provokativnim fotkama sa plaže

V.R.

Zorica Marković objavila sliku iz mladosti

V.R.

Ostavite komentar