10. Oktobra 2019.

Emina Jahović: Veliki korak koji otkriva koliko je veza sa Sadetinom ozbiljna

Big Portal

Iako detalje svoje veze sa milionerom nije delila sa javnošću, izvor blizak pevačici tvrdi da je njihova veza sve ozbiljnija i da je neophodne stvari prenela u njegovu vilu jer u njoj često boravi.

https://www.instagram.com/p/B3EUoNdlbOL/?utm_source=ig_web_copy_link

–Tako je počela malo-pomalo da prenosi svoje stvari u njegovu vilu. Budući da često boravi kod njega, on joj je predložio da donese neophodne stvari kako bi joj bilo lakše . Pristala je na kraju da donese sitnice, poput četkice za zube, pidžamu, trenerku, šminku… Međutim, jednog dana je došla sa koferom jer je shvatila da kod Sadetina mora da ima više stvari – dodao je izvor za Alo! i dodao da je Emina upoznala sinove Jamana i Javuza sa  svojim emotivnim partnerom.

https://www.instagram.com/p/B3KL0hWJPeD/?utm_source=ig_web_copy_link

–Emina je odvela sinove Javuza i Jamana u park, u kojem im se pridružio Sadetin sa svojom kucom. Ona je bila veoma uplašena zbog njihovog prvog susreta, ali na kraju je sve bilo bolje nego što je očekivala. Kada su probili led i kada je shvatila da sa njima neće biti problema, videli su se još nekoliko puta. Čak je vodila decu i kod njega u kuću. Sadetin ih je ugostio kao pravi domaćin, pa je i večeru spremio – otkrio je izvor za Alo!

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare