Ex Yu

Emina Jahović se pomirila sa Sadetinom: Mustafa pravio scene

Emina Jahović potvrdila je za domaće medije da je obnovila vezu sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom, nakon brojnih spekulacija turskih medija.

Emina Jahović potvrdila je za domaće medije da je obnovila vezu sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom, nakon brojnih spekulacija turskih medija.

Kako otkriva emisija Ekskluzivno, pevačica i milijarder su obnovili vezu još pre pet meseci. Pevačica je u kratkoj izjavi potvrdila i da joj on značajno pomaže u realizaciji kreativnih zamisli kada je u pitanju spremanje nove kolekcije kozmetike koja će se pojaviti u oktobru ove godine.

Isti izvor tvrdi i da njen bivši suprug Mustafa ni malo nije zadovoljan zbog ove veze. Naime, pevač se pojavio u isto letovalište gde je Emina boravila sa decom i novim izabranikom, što je on iskoristio za ljubomorne scene i to tako što nije dozvoljavao da oba njihova sina u isto vreme budu sa majkom i njenim novim dečkom.

Podstimo, vest o raskidu ovog para proširila se u februaru ove godine, nakon što je Emina u jednoj domaćoj emisiji izjavila:

’’Raskinula sam tu vezu. To je završena priča. Stavili smo tačku na to jer to je, kako da kažem, bilo malo i brzo posle braka. Imali smo neko mimoilaženje u mišljenju i načinu života… Rastali smo se kao prijatelji u najboljim mogućim odnosima. Mi smo odrasli ljudi’’, rekla je pevačica

Slične objave

Nevena Božović predstavlja Srbiju na Evroviziji

M.

Kombinujte crnu i bijelu boju kao Marijana Mateus

V.R.

Vesna Čipčić: Vetar sa mnogo bofora

V.R.

Ostavite komentar