Emina Jahović potvrdila lijepe vijesti: On je konačno tu - BIGportal.ba
Ex Yu

Emina Jahović potvrdila lijepe vijesti: On je konačno tu

Pjevačica oduševljena

Kozmetika Emine Jahović konačno je tu! 

Punih pet godina pevačica Emina Jahović radila je na velikom projektu koji je najzad ugledao svetlost dana. Početkom godine, Emina je priznala da mnogo vremena provodi radeći na svom novom projektu, koji joj oduzima mnogo vremena, pa su zbog toga i nove pesme na čekanju.

– Ja nema vremena, ne za ljubav, nego ni za obrok. Ova šminka i kozmetika koju proizvodim mi je uzela toliko energije, da mi scena teško pada i pisanje pesama mi teško pada. Ali verovatno je to normalno sada u ovom periodu – rekla je pevačica tada i zagolicala maštu fanova.

A danas je potvrdila da je njen brend konačno ugledao svetlost dana.

– Posle pet godina napornog rada, veoma sam uzbuđena što konačno mogu da najavim svoj brend. On je konačno tu pred vama – uzbuđeno je napisala Emina na svom “Instagramu”, a brojne poznate dame uputile su čestitke i poželele veliku sreću.

https://www.instagram.com/p/CFzi7N4ngFv/?utm_source=ig_web_copy_link

Kozmetika Emine Jahović bila je prirodan sled onoga na čemu je godinama radila. Pevačica je 2014. godine lansirala svoj prvi parfem pod nazivom „Closer“. Videviši da joj to ide od ruke, odlučila je da nastavi da korača krupnim koracima u kozmetičkoj industriji. Izbacila je još jedan parfem za žene “Closer Swan City”, ali se nije samo na tome zadržala. Izbacila je tada i mist za telo kao deo kozmetičke linije “Loud”, a veoma brzo i mirisnu notu za jači pol.

https://www.instagram.com/p/BAxn6srBIoR/?utm_source=ig_web_copy_link

Emina je definitivno jedna od najlepših i najnegovanijih dama sa naših prostora, pa zato i ne čudi što se odlučila za ovakav korak.

https://www.instagram.com/p/BtrJDhuH-20/?utm_source=ig_web_copy_link

Foto: Boško Karanović, Instagram

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

SAHRANJEN AKI RAHIMOVSKI: Dirljivi stihovi uz fotografiju rasplakali mnoge, od pjevača se oprostila porodica i prijatelji

Vanja A

Marinko bi danas napunio 68 godina: Mare nedostaješ nam, poručili sinovi!

Vanja A

Željko Vasić “otvara” kafanu: Na repertoaru od Stinga do Silvane!

Vanja A

Ostavite komentar