2. Januara 2022.

Emina Jahović otrkrila – sa bivšim suprugom ima još jedan spor

Big Portal

Poznato je da Emina i njen bivši suprug Mustafa nemaju dobar odnos i da joj on duguje ogroman novac za alimentaciju, piše “Blic”.

Na koji način usepevaju da sinovima objasne da mama i tata ne komunicraju, Emina objašnjava:

– Mustafa i ja imamo kontakt sada kao roditelji dva dečka. Pokušavamo da ih vaspitamo i odgajamo na najbolji mogući način. Svako ima svoj život i niko se nikome ne meša. Postoji jedan sudski spor koji mora da se završi, to smo prepustili advokatima. Više ne pričamo o tome.

Poslednjih meseci ponovo se piše o pomirenju sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom. Koliko ima istine u tome i kakav je zapravo njihov emotivni emotivni status:

– Nema ništa od pomirenja. Moj emotivni status je status kvo. Trenutno sam zaljubljena u muziku. Napisala sam skoro najbolji album u životu, najiskreniji do sada. Pesma “Vukovi” je važila za moju najbolju, a mislim da sada ima nekoliko pesama koje su bolje od toga. Napisala sam najlepše pesme. Brend dobro napreduje, više sam se skoncentrisala na posao. Mislim da će mi se nešto desiti u ljubavi, ne tražim i ne jurim. Želim da sama sebe postavim stabilno, kako bi svi oko mene bili stabilni, pa i ljubavni život.

Foto S. Sarić

Izvor: Novosti

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare