Emina Jahović ostavila Sadetina Sarana: Da, tačno je, došao je kraj! - BIGportal.ba
Ex Yu

Emina Jahović ostavila Sadetina Sarana: Da, tačno je, došao je kraj!

Emina Jahović raskinula je vezu s turskim biznismenom Sadetinom Saranom, ali ovu vezu, za koju je vezuje 10 godina ljubavi, dvoje dece i život koji joj je donio mnogo toga lijepog neće nikada.

Emina Jahović i Mustafa Sandal bili su u dugom braku ispunjenom ljubavlju, koja se vremenom ugasila, ali prijateljstvo između njih nikada nije nestalo.

Duboko poverenje i podrška su stvari koje ih vezuju, jer zajednički učestvuju u odgajanju sinova Jamana i Javuza.

Nakon raskida veze sa biznismenom Sadetinom Saranom, Emina je odlučila da  želi da se posveti karijeri i deci i da da više nema vremena i mesta za nove muškarce u njenom životu.

Kako piše domaća štampa, Emina će Novu godinu dočekati u porodičnom okruženju, ali u domu bivšeg muža, Mustafe Sandala.

– Deca su veoma želela da Novu godinu dočekaju s ocem, a pošto se Emina uvek trudila da im u svemu udovolji, tako je bilo i ovoga puta. Rešila je da odbije sve novogodišnje tezge i vreme provede s porodicom.

Dečaci su bili presrećni kada su čuli da mama neće nastupati za doček, već da će svi zajedno biti u domu gde su nekada živeli – ispričao  je izvor  za Alo! i napomenuo:

 – Mustafi je bilo izuzetno drago kada je čuo da će njegova bivša doći na proslavu Nove godine kod njega, pa se potrudio da organizuje najbolji ketering i najskuplja pića, kako bi sve bilo pod konac kada bivša supruga stigne u goste – rekao je izvor pomenutog lista.

Očigledno je da su njih dvoje u odličnim odnosima i nakon razvoda funkcionišu možda i bolje nego što su dok su bili u braku.

Inače Mustafa je počeo da piše autobiografiju u kojoj će dobar deo posvetiti bivšoj supruzi Emini.

– Zanimljivo mi je to što je Mustafa rešio da napiše knjigu o svom životu. On to i zaslužuje jer ima dugogodišnju karijeru i veoma intenzivan i zanimljiv život. Meni je drago, iako nisam pročitala o čemu se radi, možda postoje i neke kritike, ko zna? Videćemo o čemu je reč – rekla je Emina ovim povodom u emisiji Ekskluzivno na TV Pink.

Emina je Sadetinu inače dala drugu šansu nakon što su prvi put raskinuli. Ipak, kao što stara izreka kaže: Tamo gde se nastavlja, ostaju čvorovi koji ne nestaju, već prave problem i žuljaju.

Da li je u pitanju bila njegova odlučnost da s Eminom brzo uplovi u brak na koji ona nije bila spremna ili se pak radilo o tome da Sadetin nije čovek koji je veran samo jednoj ženi?

Emina Jahović inače jako retko priča o svom privatnom životu, tako da prave razloge njihovog raskida možda nikada nećemo saznati.

Ipak, nakon ove lepe vesti da će Novu godinu dočekati s bivšim suprugom, ponovo su krenule glasine, ali i nadanja njenih fanova i prijatelja da će se njih dvoje pomiriti.

Izvor. Helllomagazin

Danas objavljeno

Neda Ukraden u zebra uzorku pozirala s rokerom

Vanja A

Švajnštajger: Ana me je naučila šta znači ljubav

Vanja A

Tužna sudbina Bobine Marije: Rialda Kadrić preminula na ulici – baš kao i njena majka

Vanja A

Ostavite komentar