Emina Jahović na sudu s bivšim suprugom: Mustafa je svoju zaradu odvajao i prebacivao na tajne račune - BIGportal.ba
Ex Yu

Emina Jahović na sudu s bivšim suprugom: Mustafa je svoju zaradu odvajao i prebacivao na tajne račune

Emina Jahović i njen bivši suprug, ali i kolega Mustafa Sandal našli su se na zakazanom ročištu kako bi se dogovorili oko podjele imovine vrijedne 20 miliona dolara.

 Navodno se Emina i Mustafa već tri godine ne mogu dogovoriti oko toga kome će poslije razvoda pripasti vila na Bosforu vrijedna 16 miliona eura kao i muzički studio koji su kupili za četiri miliona eura.

-Emina je bijesna na Sandala jer je pokušava ostaviti bez ičega iako su u braku bili 10 godina. Problem je što Mustafa traži da se te dvije nekretnine prodaju i da veći dio novca od prodaje pripadne njemu. Emina je zato angažirala nekoliko advokata koji će pokušati dokazati na sudu da je riječ o imovini stečenoj u braku, koju ne može otuđiti bez njene saglasnosti, tvrdi izvor koji je dodao kako Emina ne želi napustiti kuću u kojoj su ona i Mustafa živjeli sa sinovima Jamanom i Javuzom.

-Ta vila je jedna od najljepših u Turskoj. Ima dva bazena, golf teren, teretanu, šest spavaćih soba i prelijep pogled na grad. Emina traži da tu nastavi život s dječacima, dok Mustafa želi da je proda i kupi stanove. Pored luksuzne vile, pjevački par ratuje i oko muzičkog  studija koji su zajedno kupili za četiri miliona eura, pojasnio je izvor.

-Emina je u njemu provodila najviše vremena i tu su nastale sve njene pjesme posljednjih godina. Zato smatra da joj studio treba pripasti poslije razvoda. Dosta je uložila u njega i ni u najvećem ludilu nije mogla ni pomišljala kako će joj ga Mustafa pokušati oduzeti. Sve što je zaradila u braku od pjesama, reklama i kozmetičke linije stavljala je na zajednički račun u banci. Za isto to vrijeme Mustafa je svoju zaradu odvajao i prebacivao na tajne račune. Niko osim njega ne zna koliko je novca tako sakrio od Emine”, rekao je izvor.

Izvor: RTL.hr

(S.H.P)

Danas objavljeno

Nikola Kalinić postao tata

Zeljka

Branislav Lečić prisustvovao promociji knjige Žarka Lauševića

Zeljka

Miroslav Ilić i Devin sada otac i sin? Konačno se oglasio pevač

Zeljka

Ostavite komentar