Emily ponovo na meti: ‘Ona pije alkohol i doji dijete’ - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Emily ponovo na meti: ‘Ona pije alkohol i doji dijete’

Prije nekoliko dana manekenka Emily Ratajkowski proslavila je trideseti rođendan.

Tom prilikom, s porodicom i nekolicinom prijatelja pobjegla je u tropske krajeve kako bi obilježila dan, a vjerovatno nije planirala da će po ko zna koji put razbjesniti javnost.

Naime, Emily je na nekoliko fotografija pozirala sa sinom Sylvesterom Apollom Bearom, a mnogima je jako zasmetao način na koji manekenka drži malenog. Nakon što su je napali u komentarima da dijete drži kao vreću riže, manekenka je isključila mogućnost komentiranja, no fotografije je ostavila.

No pobuna se zatim preselila na Twitter na kojem su neki korisnici iskopali fotografije na kojima jednako tako drži i svog psa dok je bio malen. “Nosiš to jadno dijete kao torbicu”, poručili su joj, a onda je pitali je li svjesna da dijete nosi na pogrešan način kojim bi ga mogla povrijediti.

A sada je ponovno na meti kritika. Naime, ovoga je puta razlog bila čaša koju je držala u ruci. Iako nigdje nije napisala da pije alkohol, pratitelji su zaključili da je sigurno upravo to u čaši.

“Ispijanje alkohola i dojenje su odlična kombinacija”, “Nadam se da nisi dojila nakon što si pila alkohol”, “Ona pije alkohol i doji dijete”, pisali su u komentarima jer je na drugim fotkama dojila sina.

Izvor: tabloid.hr

Danas objavljeno

Top-10 znamenitosti Londona

Vanja A

Nestala pre 11 godina pronađena kako živi u komšijinoj kući!

Vanja A

Oduševila izgledom: Slavna pjevačica izgubila 18 kilograma

Vanja A

Ostavite komentar