11. Juna 2021.

Emily ponovo na meti: ‘Ona pije alkohol i doji dijete’

Big Portal

Tom prilikom, s porodicom i nekolicinom prijatelja pobjegla je u tropske krajeve kako bi obilježila dan, a vjerovatno nije planirala da će po ko zna koji put razbjesniti javnost.

Naime, Emily je na nekoliko fotografija pozirala sa sinom Sylvesterom Apollom Bearom, a mnogima je jako zasmetao način na koji manekenka drži malenog. Nakon što su je napali u komentarima da dijete drži kao vreću riže, manekenka je isključila mogućnost komentiranja, no fotografije je ostavila.

https://www.instagram.com/p/CPyV-tkMnCB/?utm_source=ig_embed&ig_rid=c3802b90-a9df-492b-b3e8-c2ebe8f7f8a4

No pobuna se zatim preselila na Twitter na kojem su neki korisnici iskopali fotografije na kojima jednako tako drži i svog psa dok je bio malen. “Nosiš to jadno dijete kao torbicu”, poručili su joj, a onda je pitali je li svjesna da dijete nosi na pogrešan način kojim bi ga mogla povrijediti.

A sada je ponovno na meti kritika. Naime, ovoga je puta razlog bila čaša koju je držala u ruci. Iako nigdje nije napisala da pije alkohol, pratitelji su zaključili da je sigurno upravo to u čaši.

“Ispijanje alkohola i dojenje su odlična kombinacija”, “Nadam se da nisi dojila nakon što si pila alkohol”, “Ona pije alkohol i doji dijete”, pisali su u komentarima jer je na drugim fotkama dojila sina.

Izvor: tabloid.hr

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare