Emili Klark otkrila šta ju je obilježilo u "Igri prijestola" ali i zašto je odbila ulogu u filmu "50 nijansi sive" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Emili Klark otkrila šta ju je obilježilo u “Igri prijestola” ali i zašto je odbila ulogu u filmu “50 nijansi sive”

I pretpostavili smo da je riječ o tome…

Prilikom okruglog stola The Hollywood Reporter’s Drama Actress, Emili Klark je otkrila da je razlog njenog odbijanja uloge u filmu “50 nijansi sive” i njegovim nastavcima taj što više ne želi biti gola pred kamerama.

Redateljku ovih filmova Sem Tejlor-Džonson prozvala je “čarobnicom koja ima prekrasnu viziju”, no dodala je da čvrsto stoji iza svoje odluke.

“Posljednji put kada sam bila gola pred kamerama (u “Igri prijestola”) je bilo poprilično davno, ali me i dalje svi ispituju samo o tome, jer sam žena. To je poprilično naporno i dosta mi je više tog pitanja jer sam to učinila zbog uloge, a ne zato da bi neki muškarac gledao u moje grudi, pobogu”, otkrila je Emilia i potvrdila da je to razlog njezinog odbijanja ove uloge.

Резултат слика за emilia clarke naked in got

“Moja golotinja pred kamerom bila je minimalna, ali i dalje me obilježila za cijeli život pa kada bih pristala na još jednu ulogu koja to uključuje bih bila isključivo povezivana sa seksom i senzualnošću”, dodala je glumica.

Резултат слика за emilia clarke naked in got

 

Izvor: Index.hr

Danas objavljeno

Srbija uskoro lansira satelit u svemir

V.R.

Voljela je kolegu sa filma, a onda ga prevarila sa rediteljem: Slike njene izdaje obišle su svijet, a sada se udaje za ženu

V.R.

Nijansa zbog koje žene izgledaju prirodno i prefinjeno – ova boja kosa je najveći trend sezone

V.R.

Ostavite komentar