Elon Musk: Električni autobusi i obrisani tvitovi - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Elon Musk: Električni autobusi i obrisani tvitovi

Elon Musk je u jednom tvitu pomenuo novi električni autobus, ali je post ubrzo nakon toga obrisao. To je bilo dovoljno da se internet zainteresuje, te da počnu diskusije o novom Tesla vozilu.

Boring Company je nedavno podnela zahtev za proširenje Loop tunela na veći deo Las Vegasa, a već je ranije moglo da se čuje da se planira da nova Tesla vozila prevoze u putnike u okviru ovog sistema. U renderima koji ilustruju novi projekat koriste se slike koje ukazuju na to da su u planu nova vozila, a u Muskovom tvitu je moglo da se pročita da je ceo projekat zapravo „skup Tesla vozila u tunelima“.

Radi se o tome da ilustracije prikazuju vozila u koja staje veći broj putnika. Tako se već spekuliše da je u pitanju novi električni autobus, a Musk je i ranije tvitovao o tome da se planira elektrifikacija dva tipa vozila: teretnih kamiona i vozila za transport većeg broja putnika. Nije jasno zašto je Musk obrisao tvit koji ukazuje na to da nas čeka novi Tesla autobus, pa ostaje da se vidi hoće li Loop na veće interesovanje odgovarati povećanjem broja tunela, ili, pak, većim vozilima koja će moći da povezu i veći broj putnika.

Izvor: PCPress

Danas objavljeno

Ford F-150 stiže u Evropu

Vanja A

Maserati GranTurismo Folgore: šta se desi kada luksuzni sportski automobili postanu električni

Vanja A

Tesla u Berlinu već pravi 2.000 automobila sedmično

Vanja A

Ostavite komentar