Ella Dvornik se pohvalila fit linijom, pažnju ukrao njen suprug koji se prepolovio - BIGportal.ba
Ex Yu

Ella Dvornik se pohvalila fit linijom, pažnju ukrao njen suprug koji se prepolovio

Tokom godina Ella Dvornik skupila je popriličan broj pratitelja na više društvenih mreža na kojima marljivo dokumentira svoj svakodnevni život, pa smo tako dobro upoznali i njenu porodicu, supruga Charlesa, te kćerkice Balie i Lumi.

Ella također otvoreno govori o svom izgledu, a, za razliku od brojnih poznatih ličnosti, nikad nije skrivala ni da se podvrgnula estetskima zahvatima. Naprotiv, svaku je promjenu na svom tijelu spremno pokazala svojim pratiteljima, a više puta im je i odgovarala na pitanja vezana za razne operacije.

Posljednjih mjeseci Ella se posvetila zdravoj prehrani i treninzima, u čemu joj se pridružio i suprug Charles Pearce. Već je ranije govorila o tome da istovremeno nastoji izgubiti kilograme i izgraditi mišiće.

– Ja istovremeno gubim kile i gradim mišić. Nije mi cilj biti 42 kile s krevetom, prošla su me vremena kad sam mislila da je mršavo super, međutim da bih izgradila tijelo kakvo želim, moram smanjivati i postotak masti u tijelu. To se radi istovremeno. Ja sam daleko od cilja, a cilj nije da budem štapić, cilj je da budem jača, napisala je jednom prilikom.

Međutim, usprkos Ellinoj zaista zadivljujućoj transformaciji, pozornost pratitelja je ukrao- njen suprug, te su neki Elli poručili da žele vidjeti Charlesa. Ona im je tu želju rado ispunila, a usput je otkrila da je Charles izgubio 20 kilograma.

‘20 kilograma dolje’, napisala je kratko uz njegovu fotografiju.

Azra.

Danas objavljeno

Kako je Nenad Okanović dobio ulogu Sina Dragana!

Vanja A

Darko Lazić uživa sa djevojkom u Dubaiju

Vanja A

“Mogao je i bolju da nađe”

Vanja A

Ostavite komentar