Ella Dvornik objavila fotografiju s djedom Borisom i probudila lijepe uspomene na glumačku legendu - BIGportal.ba
Ex Yu

Ella Dvornik objavila fotografiju s djedom Borisom i probudila lijepe uspomene na glumačku legendu

Ella Dvornik Pierce na svome Instagram profilu često objavljuje fotografije iz svoga privatnog života.

Osim onih sa suprugom i kćerkicama, na profilu se mogu vidjeti i one posvećene njenom zanimljivom lifestyleu. Ipak, nama je za oko zapela jedna druga objava. Ella je, naime, objavila fotografiju s djedom Borisom Dvornikom i raznježila mnoge, a ispod nje napisala je tekst koji bi za svakoga od nas mogao imati posebno emotivno značenje.

– Voljela bi zamisliti kako je jednoj bebi kad ju svi tako vole i grle. Kad samo prima poljupce i zagrljaje. Kad ne zna za ništa šta ju očekuje i šta svijet donosi. Kad je svijet nježan i posvećen samo njoj”, započela je. “Nekad ta beba i odraste. Onda vidi ovakve fotke i zna da je bila obožavana, držana na dlanu, da su je svi ljudi gradili, ne samo otac i majka, vec djedovi i bake, stričevi i tete…Svaka beba zaslužuje da ju se ovako voli i grli, napisala je Ella.

– Ja iako sam sad već i sama majka, osjećam se nekad kao beba, kad me mama pita kako sam? Kad sam došla doma? Kad mi baka kaže “ne mogu vjerovat da imaš dvoje djece” – Mi smo svi zauvijek nečije bebe. Mogu zamisliti da je jako lijepo biti beba , ćak i kad se neke stvari cine teške, kao prvi koraci, prva kruta hrana, prve riječi… to je ono što čini život zanimljivim… te prve stvari…jeste i vi nečija beba?, zaključila je Ella.

Izvor: miss7.24sata.hr

Danas objavljeno

Zavirite u luksuznu vilu Novaka Đokovića

Vanja A

Emina Jahović na sudu s bivšim suprugom: Mustafa je svoju zaradu odvajao i prebacivao na tajne račune

Vanja A

Ivana Banfić čisti štalu i uživa u seoskom životu

Vanja A

Ostavite komentar