4. Juna 2022.

Eliot Pejdž: Tek sada počinjem da ličim na sebe

Big Portal

“Najveća radost je biti svestan sebe. To je neopisivo”, ispričao je glumac Eliot Pejdž u svojoj ispovesti o transrodnosti.

Eliot, ranije poznat kao Elen, pre dve godine se izjasnio kao transrodni muškarac. Kako je priznao u intervjuu, ovoliko reakcija nije očekivao i bilo je raznih situacija, a prisetio se premijere filma “Juno” u Torontu kada su ga prisilili da obuče haljinu.

“Transfobija je jednostavno takva, tako ekstremna. Mržnja i okrutnost su neprestani. Sećam se da sam otišao i imao sam kombinaciju koju sam hteo da obučem. Rekao sam im da želim da to bude odelo, a oni su uzvratili: Ne, moraš da obučeš haljinu i zatim me odveli u jedan od otmenih butika. To je bilo jako zaje*ano”, ispričao je Elliot.

Danas je, kaže, srećan što je javno podelio da je transrodan muškarac.

“Najveća radost je da možete da se osećate prisutnim. Da možete da izađete među ljude, a da nemate stalni osećaj da bežite iz svog tela i onaj osećaj teskobe i nervoze”, rekao je glumac.

Podsećamo, Elliot se prošle godine podvrgnuo operaciji uklanjanja tkiva dojke, odnosno potkožnoj mastektomiji, kako bi postigao muževniji izgled.

https://www.instagram.com/p/CeQ2Q1GOLv0/?utm_source=ig_web_copy_link

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare