Elena postaje spiritualna učiteljica? - BIGportal.ba
Ex Yu

Elena postaje spiritualna učiteljica?

Elena Karaman, ćerka Verice Rakočević, nedavno je prošla kroz razvod, a i prodaju svoje kuće teniseru Novaku Đokoviću. Ipak, izgleda da uz ove ključne promene, dizajnerka enterijera planira još jednu.

Pratioci Instagram naloga Elene Karaman odavno su upoznati sa, za ovo podneblje, neobičnim ceremonijama i ritualima koje ona praktikuje.

Zainteresovani za njena postignuća u tom domenu, pokušali su da ubede Elenu da svoje učenje preko objava na društvenoj mreži podigne na viši nivo. Fanovi su predlagali osnivanje svojevrsnog centra za učenje, a pokazalo se da je Elena već razmišljala u tom pravcu.

– U pripremi su temple teachings.. trebalo je da zažive ove godine, ali lične i kolektivne dinamike su uslovile neku potrebu za pauzom.. osluškujem i osećam, vraćam energiju, pa kad budem osetila da sam u poravnanju sa sobom na svim nivoima onda će doći na red.. ne mozemo da služimo drugima iz prazne caše – napisala je Elena potencijalnim učenicima.

Ona je, takođe, podelila i jednu tužnu vest. Poznato je da je Elena veliki ljubitelj životinja i da je u svojoj kući na Kosmaju, između ostalih, imala i koze. Nažalost, dve su preminule, a ispostavilo se da se to dogodilo iste noći.

Dizajnerka je ovu tužnu vest objavila poetično je uobličivši.

– Eto pre par dana Lepa i Juca, moje dve kozice su zaspale. Onako duboko kako biva kada duša odluči da ide u nebesku avanturu i da ne gleda u nazad… Iste noći u isto vreme. Majka i ćerka… Ko će znati zašto… Nije im se išlo na drugo mesto. Kad već treba da menjaju okruženje rešile da skoknu do zvezda… I da se tamo nastane… Za sada. Do neke nove zemaljske priče – napisala je Elena, osvrnuvši se usput na napuštanje svog višegodišnjeg doma.

Glorija.rs

Danas objavljeno

Đole Đogani snimio dokumentarac o estradi devedesetih!

Vanja A

Tačka na brak: Razvode se Sale Tropiko i Jovana!

Vanja A

Nikad viđena fotografija porodice Džinović: Melinu nećete prepoznati

Vanja A

Ostavite komentar