27. Septembra 2021.

Elena Karić uložila u kuću preko milion evra, ali sama kreči i sređuje!

Big Portal

Elena Karaman Karić nedavno je kupila plac na Kosmaju, okružen šumom, kako bi imala potpunu privatnost. Za sređivanje kuće izdvojila je i pozamašnu sumu novca za prirodne materijale. Olakšavajuću okolnost predstavlja činjenica da je Elena dizajnerka nameštaja, pa će sama uređivati svaki detalj u domu.

https://www.instagram.com/p/CL1s9vUnt4F/?utm_source=ig_embed&ig_rid=3d294a5a-7085-41c3-a969-1f0d52da7f7e

Život u skladu sa prirodom

U samoj srcu šume na Kosmaju, Elena Karaman Karić, sagradila je vilu koja ima više od 300 kvadrata, a sada završava poslednje finese kako bi mogla do kraja godine da se useli u novi dom.

https://www.instagram.com/p/CF5ae7Qnam0/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f852ef17-4565-4feb-9f7b-1af54a2b352a

– Elena je sama dizajnirala nameštaj, ali i neke antikvitete je već naručivala iz inostranstva, a koji su autentični i unikatni pa im je cena više desetina hiljada eva. Sada sama kreči dom, ali isto tako i oslikava zidove s obzirom na to da je to njen hobi koji gaji godinama. Veliku pomoć dobija od majke, ali i snova, ali isto tako želi koliko je moguće sve sama da završi. 

https://www.instagram.com/p/CDzMUd5nuYb/?utm_source=ig_embed&ig_rid=80e6f09b-5e9b-44b9-a057-6ac6e383a9e0

“U domu se nalazi posebna prostorija za njene rituale kojih se nije odrekla. Vila koja je usred šume izgleda bajkovito i ujedno moderno, a od cene koje je uložila zastaje dah. Čuo sam da je uložila preko milion evra. Kako za gradnju, tako za nameštaj i razne antikvitete i slike kojima će opremiti enterijer. Ona je veliki ljubitelj umetnosti, a dela vrhunskih majstora koštaju. Ne žali novac, samo da je opremi kako je zamislila – rekao je izvor upućen u celu priču.”

https://www.instagram.com/p/CEMVspzHP1q/?utm_source=ig_web_copy_link

Plan je da se u kuću useli sa sinovima, koji su navikli već na ovaj način života, jer je Elena već nekoliko godina živela na Kosmaju, na prethodnom imanju.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare