Elena Karić uložila u kuću preko milion evra, ali sama kreči i sređuje! - BIGportal.ba
Ex Yu

Elena Karić uložila u kuću preko milion evra, ali sama kreči i sređuje!

Radovi u novom domu uveliko traju.

Elena Karaman Karić nedavno je kupila plac na Kosmaju, okružen šumom, kako bi imala potpunu privatnost. Za sređivanje kuće izdvojila je i pozamašnu sumu novca za prirodne materijale. Olakšavajuću okolnost predstavlja činjenica da je Elena dizajnerka nameštaja, pa će sama uređivati svaki detalj u domu.

Život u skladu sa prirodom

U samoj srcu šume na Kosmaju, Elena Karaman Karić, sagradila je vilu koja ima više od 300 kvadrata, a sada završava poslednje finese kako bi mogla do kraja godine da se useli u novi dom.

– Elena je sama dizajnirala nameštaj, ali i neke antikvitete je već naručivala iz inostranstva, a koji su autentični i unikatni pa im je cena više desetina hiljada eva. Sada sama kreči dom, ali isto tako i oslikava zidove s obzirom na to da je to njen hobi koji gaji godinama. Veliku pomoć dobija od majke, ali i snova, ali isto tako želi koliko je moguće sve sama da završi. 

“U domu se nalazi posebna prostorija za njene rituale kojih se nije odrekla. Vila koja je usred šume izgleda bajkovito i ujedno moderno, a od cene koje je uložila zastaje dah. Čuo sam da je uložila preko milion evra. Kako za gradnju, tako za nameštaj i razne antikvitete i slike kojima će opremiti enterijer. Ona je veliki ljubitelj umetnosti, a dela vrhunskih majstora koštaju. Ne žali novac, samo da je opremi kako je zamislila – rekao je izvor upućen u celu priču.”

Plan je da se u kuću useli sa sinovima, koji su navikli već na ovaj način života, jer je Elena već nekoliko godina živela na Kosmaju, na prethodnom imanju.

Danas objavljeno

Svi pričaju o Boldvinovom slučaju, a i našem glumcu desila se slična stvar

Zeljka

Nekada je bila velika zvijezda: “Penzijom ne mogu da platim ni infostan”

Zeljka

Da li prepoznajete PJEVAČICU sa slike? Njeni hitovi se i danas pjevaju

Zeljka

Ostavite komentar