22. Aprila 2021.

Elena Karić prodala imanje Đokovićima, pa otkrila šta je sve radila na njemu!

Big Portal

Nedavno je objavljeno da je diznajerka Elena Karić prodala velelepno imanje na Kosmaju Novaku i Jeleni Đoković za 3 miliona evra, nakon čega su priče o kokošinjcima s lusterima pale u zaborav zahvaljujući navodnoj romansi s fotografom.

Sada je na Instagramu ponovo pokrenula priču o Kosmaju i to zbog objave u kojoj se oprašta od kuće i imanja”

Njen post prenosimo u celosti:

“Opraštanje od kuće, koju sam nekada davno, odsanjala i donela u stvarnost. Od zemlje na kojoj sam naučila toliko toga, koja mi je donela isceljenje, uvide i povezala me sa mojim autentičnim bićem i višom svesti. Mazile smo se, čuvale… Ona mene… Ja nju. Šaputale snove, prizivale i puštale u etar molitve… Za lično i kolektivno dobro”, napisala je Elena u poslednjoj objavi na svom Instagram profilu.

“Bile smo jedna drugoj učiteljice, ona meni o cikličnosti bez kraja i početka, o večitom kvantnom sada, o svetovima izvan pojavnog… O kristalnim frekvencijama, elementalima i mom domu… Onom u grudima koje kuca ritmom sazvežđa iz koga dolazim. A ja njoj o nestrpljenju, tugama i radostima… Snovima manifestovanim i onim koji su večito ostali da se klackaju sa one strane ispunjenja.

Zajedno smo inicirale mnoge žene spremne da zarone u dubine svog unutrašnjeg bezdana, u tajne ženskih misterija… Povezivale ih sa mesecom i mesečnicom, sa sobom i svime oko sebe u tantričkom ritmu slatkoće i mekoće života. I eto… To je naša priča. Ima ona i nekih setnih momenata. Eto, pre par dana Lepa i Juca, moje dve kozice, su zaspale. Onako duboko, kako biva kada duša odluči da ide u nebesku avanturu i da ne gleda unazad. Iste noći, u isto vreme. Majka i ćerka. Ko će znati zašto. Nije im se išlo na drugo mesto. Kad već treba da menjaju okruženje, rešile da skoknu do zvezda. I da se tamo nastane. Za sada. Do neke nove zemaljske priče. Ispratila sam ih kroz suze i osmehe. Kao što me moja učiteljica Mama Zemlja davno naučila, vreme nije linearno i nema krajeva, svaki kraj je portal za neki novi početak. Kraj dana je početak noći, i obrnuto. Kraj jednog godišnjeg doba početak je drugog. Pa, tako ciklično u večnom sada. Zauvek”, zaključila je Elena.

Fotografije u linku ispod:

https://mondo.rs/Zabava/Zvezde-i-tracevi/a1462312/OPROSTAJ-OD-KUCE-VREDNE-3-MILIONA-EVRA-Elena-Karic-prodala-imanje-Djokovicima-pa-otkrila-sta-je-sve-radila-na-njemu.html?gallery=1&image=1

Mondo.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare