“Elen Dedženeres šou” prestaje sa emitovanjem nakon 19 godina - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Elen Dedženeres šou” prestaje sa emitovanjem nakon 19 godina

Američka televizijska voditeljka Elen Dedženeres izjavila je za list “Holivud reporter” da će prekinuti da snima emisiju “Elen Dedženeres šou” nakon 19 godina emitovanja.

Ona će o svojoj odluci razgovarati u sutrašnjoj emisiji u kojoj će gostovati čuvena američka voditeljka Opra Vinfri, piše magazin “Varajeti”.

 “Kada ste kreativna osoba, konstantno vam je potreban izazov. Uprkos veličini emisije i koliko god šou bio zabavan – jednostavno više nije izazov”, rekla je Dedženeresova.

Emisija “Elen Dedženeres šou” prvi put je emitovana 2003. godine i do sada je osvojila više od 60 prestižnih nagrada “Emi”.

The Ellen DeGeneres Show' To End After 19 Seasons – Deadline

Troje glavnih producenata prošle godine je napustilo tim, a Dedženeresova se izvinila nakon izvještaja o “toksičnom radnom okruženju” i obećala “novo poglavlje”.

Snimanje i emitovanje emisije zvanično će se završiti na kraju sezone 2021/22. godine.

Guteres: Potrebno je udvostručiti proizvodnju vakcina

Generalni sekretar UN Antonio Guteres izjavio je danas da je potrebno udvostručiti proizvodne kapacitete vakcina protiv kovida 19 i da je neophodna poštenija distribucija u zemljama u razvoju koje se suočavaju sa novim talasima pandemije.

Brojne zemlje suočene su sa nedostatkom vakcina, posebno Indija, gdje je zbog drugog talasa pandemije bolnice nemaju kiseonika, a mrtvačnice su pretrpane, dok istovremeno EU čuva višak vakcina.

“Potpuno je neprihvatljivo živjeti u svijetu u kojem razvijene zemlje mogu da vakcinišu većinu svog stanovništva, dok mnoge države u razvoju nemaju pristup nijednoj dozi”, rekao je Guteres nakon susreta sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejom Lavrovom u Moskvi.

On je naveo da se novi sojevi virusa “šire kao požar” u raznim dijelovima zemalja u razvoju.

Prema njegovim riječima, svi imaju interes od toga da vakcine budu dostupne svima.  

Danas objavljeno

Travis Barker završio u bolnici

Vanja A

Škola u Srbiji zabranila kratke hlače, učenik se pojavio u maminoj haljini

Vanja A

Dr.Dre plovi Jadranom na jahti čiji je sedmični najam milion KM

Vanja A

Ostavite komentar