Eksplozije na snimanju filma o Džejmsu Bondu, ima povrijeđenih - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

Eksplozije na snimanju filma o Džejmsu Bondu, ima povrijeđenih

Tri jake eksplozije odjeknule su tokom snimanja najnovijeg filma o Džejms Bondu, a tom prilikom povre]eno je nekoliko članova ekipe i oštećen je inventar. Incident se dogodio u Pajnvud studiju u Bakinghemširu, a zbog njega je snimanje u potpunosti prekinuto, prenosi britanski San. Kako se navodi, jedna osoba je ozbiljno…

Tri jake eksplozije odjeknule su tokom snimanja najnovijeg filma o Džejms Bondu, a tom prilikom povre]eno je nekoliko članova ekipe i oštećen je inventar.

Incident se dogodio u Pajnvud studiju u Bakinghemširu, a zbog njega je snimanje u potpunosti prekinuto, prenosi britanski San.

Kako se navodi, jedna osoba je ozbiljno povređena nakon eksplozije koja je uništila deo krova i barem pet projekcijskih platna u kompleksu vrednom više miliona funti.

Na setu filma su testirani rekviziti potrebni za scenu eksplozije u laboratoriji kada se dogodio spomenuti incident. Prema rečima jednog izvora na setu je nastao potpuni haos nakon što je raznesen deo krova i neka projekcijska platna koja su se nalazila na pozornici.

Početkom maja je snimanje 25. filma o agentu Džejmsu Bondu također zaustavljeno jer je glavni glumac Danijel Krejg (51) povredio nogu.

Danas objavljeno

Snažan ciklon pogodio Siciliju, ima poginulih

M.

Rusi spriječili otmicu civilnog broda u Gvinejskom zalivu

M.

Bajden je “optimističan”

M.

Ostavite komentar