Eksplozija u Bubanj Potoku: Poginule dvije osobe, više povrijeđenih - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Eksplozija u Bubanj Potoku: Poginule dvije osobe, više povrijeđenih

Snažna eksplozija odjeknula je oko 14 sati u Bubanj Potoku, a gust dim nadvija se nad tim prigradskim naseljem, srpski mediji prenose da su dvije osobe poginule.

Za trećom osobom se traga.

Za sada nema zvaničnih informacija šta se dogodilo. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova kazali su za B92.net da su ekipe Sektora za vanredne situacije na terenu.

Svi mediji su prenijeli da je do eksplozije došlo u fabrici “Edepro”, kao i da je eksploziju izazvalo raketno gorivo u pogonima te firme namjenske industrije.

Takođe, prema nepotvrđenim informacijama, čule su se tri detonacije. Navodi se i da ima povrijeđenih.

Policija je zatvorila put do fabrike. Kako javlja reporter Blica vozila Hitne pomoći pod rotacijom odlaze iz fabrike, te se vjeruje da u eksploziji ima više povrijeđenih.

Naime, povređenih ima i u blizini mjesta eksplozije. Ljudi iz šume, na brdu u blizini viču “Pomoć! Pomoć!” Veliki broj vatrogasaca i ekipa Hitne pomoći uputili su se tamo.

– Kada smo prišli fabrici čulo se kako negdke iz šume, s nekog brda u blizini neko viče “Brzo, pomoć, pomoć!” – javlja očevidac s lica mkesta.

Kako javlja repoter Blica koji je takođe čuo krike, vatrogasci su se odmah uputili ka brdu, a tamo je krenula i ekipa Hitne pomoći.

Na licu mjesta je ogroman broj policajca.

Danas objavljeno

Rusi žestoko odgovorili: Uništenje

Vanja A

Jasan plan? Jednim udarcem se uništava Evropa ali i…

Vanja A

Trese se Turska

Vanja A

Ostavite komentar