Eko toplane spremne za novu sezonu grijanja - BIGportal.ba
Banja Luka

Eko toplane spremne za novu sezonu grijanja

Nakon što su završene posljednje pripreme, Eko toplane su spremne za početak nove sezone grijanja. U okviru priprema, tokom ljetne pauze urađen je redovni godišnji remont proizvodnih postrojenja i popravke na dijelovima distributivne mreže.

Tehničke ekipe Eko toplana zamijenile su stare cijevi novima u nekoliko banjalučkih ulica, prema unaprijed utvrđenom planu, na osnovu analiza rađenih tokom prethodnih sezona i utvrđivanja najkritičnijih tačaka, odnosno na dijelovima mreže na kojima najčešće dolazi do pucanja i prekida isporuke toplotne energije tokom sezone grijanja.

  • Eko toplane u sezonu grijanja ulaze spremne i kada je riječ o energentu. Naime, već krajem prošle sezone počela je nabavka drvnog sortimenta za predstojeću sezonu. Do sada su nabavljenje planirane količine energenta, a očekujemo da će i isporuke tokom sezone biti realizovane u skladu sa potrebama, odnosno definisanim planom nabavke i zaključenim ugovorima sa dobavljačima – saopšteno je iz ovog preduzeća.

U slučaju problema sa grijanjem, korisnici mogu da se jave na besplatan info broj 0800 502 12, na email info@ekotoplanebanjaluka.com ili adresu Bulevar vojvode Živojina Mišića 32.

Osim toga, korisnici se mogu informisati i pratiti servisne informacije tokom sezone i na sajtu www.ekotoplanebanjaluka.com, kao i putem društvenih mreža Fejsbuk i Instagram.

Sezona grijanja počinje 15. oktobra, odnosno i ranije, ako se utvrdi da je od 1. oktobra prosječna dnevna temperatura spoljnjeg vazduha dva prethodna dana uzastopno niža od 12 stepeni.

Danas objavljeno

Odbornici SNSD-a kažnjena – prekršila mjere izolacije

M.

Dom zdravlja Banjaluka: Plan vakcinacije za period od 18. do 23. oktobra

M.

Zbog kvara na vrelovodu, bez grijanja veći dio grada Banjaluka

M.

Ostavite komentar