EK nudi EK-Quantum Vector RTX 3080/3090 Lignum Edition vodene blokove - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

EK nudi EK-Quantum Vector RTX 3080/3090 Lignum Edition vodene blokove

Kreiranje PC buildova je zasnovano na preferencijama korisnika, a zasniva se na mogućnosti kreiranja sistema koji je usmeren ka određenim zadacima i da iskoristi omiljene komponente koje je korisnik izabrao.

Lignum serija kompanije EK donosi izgled i osećaj prirodnog drveta u svet PC gejminga, nudeći korisnicima jedinstven dizajn vodenog bloka. Ovaj dizajn koristi jedinstvene šare drveta i ima karakteristike koje sprečavaju da se vodeni blok pokvasi, čime se sprečava da se vodeni blok proširi ili skupi tokom vremena.

EK je sada predstavio svoj prvi Lignum vodeni blok za RTX 30 seriju grafičkih karti, podržavajući Nvidijine referentne PCB dizajne za RTX 3080 i RTX 3090 serije grafičkih karti. U pitanju je EK-Quantum Vector RTX 3080/3090 Lignum Edition vodeni blok.

Kompanija kreatorima premijum PC sistema nudi vodene blokove sa jedinstvenim dizajnom šara drveta, a cena ovih blokova iznosi 350 evra. EK planira da sa isporukom EK-Quantum Vector RTX 3080/3090 Lignum Edition vodenih blokova krene sredinom septembra.

Izvor: Overclock3d

Danas objavljeno

Nokia T20 tablet se pojavio u dvije varijante, poznata i cijena

Vanja A

PS5 najbrže prodavana konzola u istoriji Sonija – već prodato 10 miliona primeraka

Vanja A

Otkriven i četvrti model u okviru Motorola Edge 20 linije telefona

Vanja A

Ostavite komentar