EFOOTBALL PES ĆE SE TREĆU GODINU ZAREDOM IGRATI NA SVETSKOM IESF ŠAMPIONATU. - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

EFOOTBALL PES ĆE SE TREĆU GODINU ZAREDOM IGRATI NA SVETSKOM IESF ŠAMPIONATU.

Nakom što je IeSF potvrdio da će se na Svetskom esports šampionatu igrati Dota 2 i CS:GO, sa zadovoljstvom otkrivamo da se listi igara po treći put zaredom pridružio i eFootball PES.

Ove godine će se održati 13. IeSF Svetski esports šampionat, a domaćin će biti egzotični grad u Izraelu, Eilat. Do sada su se na šampionatu uglavnom igrala samo tri naslova, a ove godine će se izgleda ta tradicija najverovatnije promeniti, pošto još uvek čekamo zvaničnu potvrdu za Tekken 7, koji do sada nije propustio nijednu godinu.

Što se samog PES-a tiče, organizatori su objavili da im je pravo zadovoljstvo što će ponovo ugostiti najbolje Pro Evolution Soccer igrače sveta. Takođe su potvrdili da će igrati na PlayStation 4 konzoli, pošto veliki broj igrača još uvek nije prešao na PS5, koji je gotovo nemoguće nabaviti.

Srbiju je prethodne dve godine predstavljao Stefan ”Kepa” Slavković, koji ne samo da je jedan od najboljih igrača u Srbiji, već jedan od najboljih igrača na svetu. Datum za prve kvalifikacije će uskoro biti poznat, a svako ko ima želju da predstavlja našu zemlju će moći da se prijavi i da bori za mesto na velikom turniru.

Danas objavljeno

Twitter je konačno popravio loš kvalitet video snimaka

Zeljka

Poznate specifikacije novog Xiaomi telefona

Zeljka

Očekuje se da će Gigabyte, MSI i drugi objaviti Intel Arc ‘Alchemist’ grafičke karte

Zeljka

Ostavite komentar